brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.268
- Πόντοι
- 2.606
γιατι το λες ρε τυπε αυτο μεχρι και γω το φοραω αυτοΓια να φορας κατι τετοιο πρεπει να εχεις και το καταλληλο κορμι!![]()
γιατι το λες ρε τυπε αυτο μεχρι και γω το φοραω αυτοΓια να φορας κατι τετοιο πρεπει να εχεις και το καταλληλο κορμι!![]()
Ναι θα την παρω στην 4 με κασκολ δεμενο στο κεφαλι θα εχεθ χαρτακια και 2-3 πυρσους στα χεριαθα πας με την κοπελα σου γήπεδο;![]()
Δεν πιστευω να κανεις παρεα με τον γκλετσογιατι το λες ρε τυπε αυτο μεχρι και γω το φοραω αυτο![]()
Δεν πιστευω να κανεις παρεα με τον γκλετσο![]()
καλα εχεις δει τα βρακια μου δεν εξηγείται ... καλημερα κοσμακοστάκη...:-*
ειμαι κοσμοπολιτηςΒασιλοφρωνα βαλε κανα ελληνικο και ασε τα ξενα ρε φιλε,στην ελλαδα ειμαστε :S
η δικια σου εβγαζε τα βρακια της στη φορα σημεραειμαι κοσμοπολιτηςτο βραδακυ ελληνικα
Εμα ρε φιλε μας εχουν ζαλισει τα @@ με τα ξενα... λες και εμεις δεν εχουμε ωραια τραγουδια.ειμαι κοσμοπολιτηςτο βραδακυ ελληνικα
εβγαλε μπουγαδα τυπε,τα μουσκευουμε συνεχεια αλλωστεη δικια σου εβγαζε τα βρακια της στη φορα σημερα![]()
γιατι τυπε σαβαγιαρ ειναι?εβγαλε μπουγαδα τυπε,τα μουσκεουμε συνεχεια αλλωστε![]()
Απ'ολα θα ακουμε Βικ,ολα χρειαζονται,παρε και ενα ελληνικοτατο τωραΕμα ρε φιλε μας εχουν ζαλισει τα @@ με τα ξενα... λες και εμεις δεν εχουμε ωραια τραγουδια.
Αποφασισε μετα απο καιρο να κανει μπανιο για αυτοη δικια σου εβγαζε τα βρακια της στη φορα σημερα![]()
Καλησπερα απο τη γεματη (ακωλα) μουνια Μπανγκοκ.Καλησπέρα απο τη γεμάτη μουνια Πάτρα![]()
Σκιστες ολες νικοΚαλησπέρα απο τη γεμάτη μουνια Πάτρα![]()
Κωλια μονο οι μεσογειακες και οι λατινες τυπεΚαλησπερα απο τη γεματη (ακωλα) μουνια Μπανγκοκ.![]()
παιδια δεν θελω να σας τρομάξω, αλλα μαλλον ο γερομπαρμπαμπλιζ απεδημησε εις κυριον..κάθε μερα 5 και κατι τα χαραματα εστελενε μηνυμα.... :'( :'( :'( :'( :'(
υ.γ: εγω του το χα πει για τον γυρο που εφαγε ότι κανει τρελες![]()
τυπε εφυγε απο πνευμονια που αρπαξε απο αερα αυτοπεποιθησης ατυχος κριμα εφυγε με τοσο αδοξο τροπο :'(
νταξει μακαρι να φτασουμε και μεις στα χρονια του...εφυγε πληρης ημερων![]()
![]()
![]()
![]()