erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
τι μου λέτε συμβαίνουν τέτοια πράγματα ?Ειναι στη μοδα τωρα. Το φτυστο τσιμπουκι. Ειναι πιο PSE οπως το λενε.
τι μου λέτε συμβαίνουν τέτοια πράγματα ?Ειναι στη μοδα τωρα. Το φτυστο τσιμπουκι. Ειναι πιο PSE οπως το λενε.
Αν δεν εισαι ολη μερα καραουλι οπως λενε, στο μπου, Θα τους χασεις ολουςΤι έγινε παιδιά μου έφαγε κι άλλο γκομενο η μαριαννα ?δεν την έφτασε ο ραο παο ?![]()
Aργειs χαρακτηριστικα.........Το ......πουλακι πεταξε απ τα χερια σουΤι έγινε παιδιά μου έφαγε κι άλλο γκομενο η μαριαννα ?δεν την έφτασε ο ραο παο ?![]()
κωλογερος σε εσένα στηρίζομαι. Τους άλλους τους βλέπω έτοιμους να πέσουν σαν ώριμοι λωτοι... Εσυ ίσως έχοντας χορτάσει να εκτιμήσεις την δική μου διανόηση. Αι κιου ραδικιου αχαχαχαχαχαΑν δεν εισαι ολη μερα καραουλι οπως λενε, στο μπου, Θα τους χασεις ολους![]()
του αρέσει ο κωλος της..εφαγε τον ραο παο το μαριαννακι? :o
Tοχουν συστημα καποιεs .........Δινουνε πιο πολυ σημασια στο μουνακι, παρα στο γιουβετσακιΑχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα όντως αλλά έπρεπε να μαγειρέψω για να φαγω αύριο γιουβετσακι σαλατουλες και να κάνω μπάνιο. Κι έτσι μου έφαγε ακόμα και τον βικινγκ. Η αθεοφοβη με εκείνο το κόλπο του φτυστου τσιμπουκιου
Πολυ αργα........Το κτυπημα τηs γυναικαs μαριαναs ηταν χωριs επιστροφηΛαιφ λες να τα πετάξω όλα να με δει ο ραο παο ναρχισω τρέχει πίσω από τον υπερμεγέθη κωλο μου ?
και ειναι λογος αυτος?εμενα μ αρεσουν ολοιτου αρέσει ο κωλος της..
εμένα μου αρέσει το τσιζ κέικ. Ξέρω και εγώ ?έτσι ειπε αχαχαχαχαχακαι ειναι λογος αυτος?εμενα μ αρεσουν ολοι![]()
Οχι και παρα πολλους. Ακομα και αν μας παρεις ολους μας φτανουμε δεν φτανουμε το 1 μετροΕίναι εγγύηση αυτό ?αν κάνω θα κερδίσω πονδους ?
Κατ αποκλειστικοτητα....η στιγμη τηs επιθεσηs ....Ενω εγραφε στο μπουΕίναι εγγύηση αυτό ?αν κάνω θα κερδίσω πονδους ?
Λαιφ λες να τα πετάξω όλα να με δει ο ραο παο ναρχισω τρέχει πίσω από τον υπερμεγέθη κωλο μου ?
Ο κυριος Ραοπαο; Μετα της διδος ΜαριαναςΚατ αποκλειστικοτητα....η στιγμη τηs επιθεσηs ....Ενω εγραφε στο μπου
![]()