erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ τελειοΤο χειρότερο θά ΄ναι, να εμφανιστεί ο κ. Νικοτρίβης με τα λουκάνικα από το χωριό.![]()
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ τελειοΤο χειρότερο θά ΄ναι, να εμφανιστεί ο κ. Νικοτρίβης με τα λουκάνικα από το χωριό.![]()
Το χειρότερο θά ΄ναι, να εμφανιστεί ο κ. Νικοτρίβης με τα λουκάνικα από το χωριό.![]()
δεν μπορω...εχω την μεση μου...εμ και συ, δεν πας στα σίγουρα που έχουμε εδώ μέσα................, ξενοκοιτάς![]()
δεν μπορω...εχω την μεση μου...
θα βρισκω τρυπα στο ιεραποστολικο???μην κάνεις καρεκλάτο, αρκέσου στο ιεραποστολικό
θα βρισκω τρυπα στο ιεραποστολικο???![]()
![]()
![]()
![]()
κουκλα το κοριτσι πανδως ραο παο εχεις δικιο
http://[URL unfurl="true"]www.lovemyall.com/udata/contents/images/NewsImages/2016/09%20Jan/tn/12498692_987586891306355_1817487043_n_440_695_crp.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ε τι νομιζεις,τσαμπα τον παιζω?
τετοια μου λες και θα την κανω την τρελατύπε τα καλύτερα ανοίγματα της Θεσσαλονίκης έχει
ε καλα εσυ γενικως τον παιζεις μανα μου δεν ειναι κριτήριοε τι νομιζεις,τσαμπα τον παιζω?
ε καλα εσυ γενικως τον παιζεις μανα μου δεν ειναι κριτήριο![]()
με σενα δεν τον εχω παιξει ακομα...ε καλα εσυ γενικως τον παιζεις μανα μου δεν ειναι κριτήριο![]()
τον ραο; δεν τον θελω ας παρει την μαριαννα εγω θελω και συναισθημα και παθος . εκεινος ειναι ωμος και θελει αλλη . θα βρω αλλονέτοιμο στον έχω![]()
προσβλήθηκα. πρεπει να τον εχεις παίξει μεχρι και με την αγριελιά στο πινακα του Βαν Γκογκμε σενα δεν τον εχω παιξει ακομα...
από παντου ακυρα τρωω σημερα... :'( :'( :'( :'( :'(τον ραο; δεν τον θελω ας παρει την μαριαννα εγω θελω και συναισθημα και παθος . εκεινος ειναι ωμος και θελει αλλη . θα βρω αλλον![]()
τι φταιω εγω, αφου ηταν προκλητικος ζωγραφος ο ανώμαλος...προσβλήθηκα. πρεπει να τον εχεις παίξει μεχρι και με την αγριελιά στο πινακα του Βαν Γκογκ![]()
τον ραο; δεν τον θελω ας παρει την μαριαννα εγω θελω και συναισθημα και παθος . εκεινος ειναι ωμος και θελει αλλη . θα βρω αλλον![]()
και εσυ τωρα που σε βλεπω... καλο γκαβλακι εισαιπέτυχες τα βασικά μου χαρακτηριστικά.......... τι λες?![]()