Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
σημερα τα παιδια μαθαμε οτι αναπτυσσονται πολυ γληγορα  :grin: με παιρνει στο τηλ γειτονας φιλος μου λεει να σου στειλω τον γιο μου να στα πει? λεω και το ρωτας?(ειχα να το δω το παιδι καπου 3-4 χρονια μετα απο λιγω χτυπανε το κουδουνι 2 μαντραχαλοι ο ενας ο κοντος 1.70 ο γιος του φιλου μου οπως αποδειχθει εκ των υστερων με σκουφο στο κεφαλι και ενας κοντα στα 1,90 λεω τι θελετε ρε παιδια μου λενε να τα πουμε λεω να τα πειτε?  :cool2: (με το ζορι κρατηθηκα να τους πω οτι ειναι σε ηλικια για παρανομα εξτραδακια οχι για καλαντα  :grin: ) τα λενε τελος παντων τους δινω ενα ευρω  :grin: και φευγουν χωρις να μου πουνε τιποτα και λιγο ως αρκετα στραβωμενοι.μου κανει τηλ ο φιλος μου μου λεει ρε μλκ δεν τον γνωρισες τον γιο μου ηταν αυτος που ηρθε με τον σκουφο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έχω πιει καφέ θα ήθελα ένα τσίπουρο τώρα

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
σημερα τα παιδια μαθαμε οτι αναπτυσδονται πολυ γληγορα  :grin: με παιρνει στο τηλ γειτονας φιλος μου λεει να σου στειλω τον γιο μου να στα πει? λεω και το ρωτας?(ειχα να το δω το παιδι καπου 3-4 χρονια μετα απο λιγω χτυπανε το κουδουνι 2 μαντραχαλοι ο ενας ο κοντος 1.70 ο γιος του φιλου μου οπως αποδειχθει εκ των υστερων με σκουφο στο κεφαλι και ενας κοντα στα 1,90 λεω τι θελετε ρε παιδια μου λενε να τα πουμε λεω να τα πειτε?  :cool2: (με το ζορι κρατηθηκα να τους πω οτι ειναι σε ηλικια για παρανομα εξτραδακια οχι για καλαντα  :grin: ) τα λενε τελος παντων τους δινω ενα ευρω  :grin: και φευγουν χωρις να μου πουνε τιποτα και λιγο ως αρκετα στραβωμενοι.μου κανει τηλ ο φιλος μου μου λεει ρε μλκ δεν τον γνωρισες τον γιο μου ηταν αυτος που ηρθε με τον σκουφο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιουφτο! ακου ενα ευρω!  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σημερα τα παιδια μαθαμε οτι αναπτυσσονται πολυ γληγορα  :grin: με παιρνει στο τηλ γειτονας φιλος μου λεει να σου στειλω τον γιο μου να στα πει? λεω και το ρωτας?(ειχα να το δω το παιδι καπου 3-4 χρονια μετα απο λιγω χτυπανε το κουδουνι 2 μαντραχαλοι ο ενας ο κοντος 1.70 ο γιος του φιλου μου οπως αποδειχθει εκ των υστερων με σκουφο στο κεφαλι και ενας κοντα στα 1,90 λεω τι θελετε ρε παιδια μου λενε να τα πουμε λεω να τα πειτε?  :cool2: (με το ζορι κρατηθηκα να τους πω οτι ειναι σε ηλικια για παρανομα εξτραδακια οχι για καλαντα  :grin: ) τα λενε τελος παντων τους δινω ενα ευρω  :grin: και φευγουν χωρις να μου πουνε τιποτα και λιγο ως αρκετα στραβωμενοι.μου κανει τηλ ο φιλος μου μου λεει ρε μλκ δεν τον γνωρισες τον γιο μου ηταν αυτος που ηρθε με τον σκουφο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
παιδες παω για καφε!
:birdman:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
σημερα τα παιδια μαθαμε οτι αναπτυσσονται πολυ γληγορα  :grin: με παιρνει στο τηλ γειτονας φιλος μου λεει να σου στειλω τον γιο μου να στα πει? λεω και το ρωτας?(ειχα να το δω το παιδι καπου 3-4 χρονια μετα απο λιγω χτυπανε το κουδουνι 2 μαντραχαλοι ο ενας ο κοντος 1.70 ο γιος του φιλου μου οπως αποδειχθει εκ των υστερων με σκουφο στο κεφαλι και ενας κοντα στα 1,90 λεω τι θελετε ρε παιδια μου λενε να τα πουμε λεω να τα πειτε?  :cool2: (με το ζορι κρατηθηκα να τους πω οτι ειναι σε ηλικια για παρανομα εξτραδακια οχι για καλαντα  :grin: ) τα λενε τελος παντων τους δινω ενα ευρω  :grin: και φευγουν χωρις να μου πουνε τιποτα και λιγο ως αρκετα στραβωμενοι.μου κανει τηλ ο φιλος μου μου λεει ρε μλκ δεν τον γνωρισες τον γιο μου ηταν αυτος που ηρθε με τον σκουφο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1.90 και λέει τα κάλαντα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ηλικία?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
ηρθε κι ενα πιτσιρικι ξεκωλιαρικο με κολαν και το διωξα για να μην μπω στον πειρασμο να υποπεσω σε ιδιωνυμο αδικημα  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
ένα πενήντα ?αχαχαχαχαχα
URL]]

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
έβλεπα ένα βίντεο με την Αρέθα Φράνκλιν και τον Ομπάμια και άλλους που την αποθέωναν (δικαίως, στο είδος είναι τοπ) και μετά διαβάζω
για τους νεόπλουτους Ελληναράδες (με τα κλεμμένα από εμάς...) στο Γκστάαντ και το γκαλά τους με ... Ρέμο... και την φιγούρα στα μέσα δικτύωσης... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

νταξ, αν δεν σου μπει με Ρέμο... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

α ρε Lemmy...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ε εντάξει το ότι ακούει κάποιος Ρέμο και όχι μοτορχεντ δεν είναι δείγμα νεοπλουτισμου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έτσι μου έρχεται να αρχίσω να πίνω από τώρα αχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories