astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Τι μλκ ειναι αυτη παλι μια τηγανια και κανα δυο ρετσινες χρειαζεσαι και εισαι κομπλε ;)
αντρογυνο!
Τι μλκ ειναι αυτη παλι μια τηγανια και κανα δυο ρετσινες χρειαζεσαι και εισαι κομπλε ;)
στριμμενος σαν την αγγλίδα τροφο σου έγινες αχαχαχαχαχα (κωλοδαχτυλο) στο καλό μπλιζΈχω πολλά χρόνια μπροστά μου. Δεν χρειάζομαι δανεικά!
εγώ. Τον παίρνω και σε δόσεις αχαχαχαχαχαξερει κανεις καμια απελπισμενη που θελει να κανει ρυθμιση σε ημιυπαιθριους?
πες στον ΟΤΕ να σου στείλει για ψυχικη οδύνη αχαχαχαχαχαπάντως τα σαλιγκάρια είναι υπέροχα στιφάδο :-
ειχα κατεβει μια φορα για δουλεια στα χανια και βρισκω κι ενα φιλο απ το στρατο βγαινουμε εξω το βραδυ πλακωνομαστε στα ξυδια και του λεω το πρωι παμε να φαμε τωρα ενα κροκοδειλα ψοφαω της πεινας μου λεει δεν παμε σπιτι να φαμε θα φτιαξω κατι σπεσιαλ και βγαζει μια σακουλα με χοχλιους ισαμε το κεφαλι της καρφιτσας σε μεγεθος παλευαμε με οδοντογλυφιδες ωρες ολοκληρες :S
πτι φουρ αχαχαχαχαχακαλά εσύ θα ζήσεις με τα πως τα είπε ο τομα, φονταιν???
πτι φουρ αχαχαχαχαχα
αν ρουφας θέλω και εγώτους κόβεις πίσω με μαχαίρι πριν το μαγείρεμα και ρουφιόνται μια χαρά
ρούφααν ρουφας θέλω και εγώ
σαν ρεβυθια ηταν μικροι δεν τους επιανε το μαχαιρι
Θυμησε μου να σε ταΐσω να γελάσουμεΜου αρκεί η σαμπάνια και το χαβιάρι.
Η Αγγλίς τροφός μου απαγόρευε τα πτι φούρ. Τα θεωρούσε εδώδιμα για το πόπολο!
ούτε εγώ μου αρέσουν οι μεγάλοιτόσο μικρούς δεν έχω φάει :-
παρακολουθούν και μωρά προστυχε
Τωρα αμα σε πω στα @@ μου θα παρεξηγηθεις..οποτε δεν στο λεω
και οι Γαλλοι και οι Κρητικοι .... και γω φυσικα!
δεν καταλαβα το ..... μπλιαχ! εεις δοκιμασει ποτε?!
Σε ποια περιοχη της κατερινης το λενε ετσι χαχαχα... εμεις παντως εδω και δεκαετιες το λεμε ζευγαρι!