You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θέλω να μείνουν μπαλάκια λέμε μην μου πριζεις τα βυζομπαλακια αχαχαχαχαχα με την γκανάζ που είχες και στο χωριό σουτις λιωνεις σε μπεν μαρι και κανεις μια ελαφρια γκαναζ ....... μετα κανεις οτι σχημα θες! ανεπροκοπη!![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
τώρα μιλάς σωστά αχαχαχαχαχααν θελεις να μεινουν μπαλακια ρωτα τον Τριβη!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
τρεις βασιλοπιπες φτιάχνω πες τρόπο να μου σταθούν τα μπαλάκια (στην μια έβαλα μυγδαλο και το ψήνω πάνω οπότε θα κολλήσει) και θα σου κατσω (το τερπνόν μετά του ωφελίμου)μαλακο !!στο χωριο μου μεγαλωσαμε με Γαλλικα και Πιανο! ασχετα αν εγω δεν πηγαινα στα μαθηματα!!!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ενα στην πιερια δεν το ξερεις..Την ώρα που έφτιαχναν βασιλόπιτα βικινγκ ?ποιο είναι το χωριό σου ?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
μαλακο !!στο χωριο μου μεγαλωσαμε με Γαλλικα και Πιανο! ασχετα αν εγω δεν πηγαινα στα μαθηματα!!!
Ο νηματοθέτης δεν μεγάλωσε σε χωρίο και η Αγγλίς τροφός μου εμφάνιζε λιποθυμικές τάσεις κάθε φορά που άκουγε το ουσιαστικό < χωριό > ή < village >!
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
αστατε!!!
γαμησανε οι γιγαντες.ειναι και παραγωγης φιλου απο γκουρα κορινθιας
σημερα ομως..παιζει λεμονατο κοτοπουλο και το βασικοτερο..
ΔΕΝ ειναι μανας!!μοσχομυριζει το σπιτι μου,εχω εδω γυναικα!!![]()
![]()
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ερη ! ψηνεις την βασιλοπιτα!
Ερη! ζεσταινεις ενα μαχαιρι με φαρδια λαμα!
Ερη ! βαζεις επανω τα μπαλακια !
Ερη! μολις τα ακουμπησεις αυτα αρχιζουν να λιωνουν! ΕΛΑΦΡΑε και αν βγει ζεστή ίσως κολλήσουν πάνω.. Θα δω ευχαριστώ πολύ. Μυρίζει όλο το σπίτι... Δεν ξέρω αν θα σου στειλω θα το σκεφτώ
Ερη! τα τοποθετεις με το κατω μερος στην βασιλοπιτα και το ελαφρως λιωμενο κατω μερος γινεται βαση και στεκονται οπου και οπως θες!
Ερη! αν δεν στειλεις κομματι δεν σε ξαναβοηθαω!![]()
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
αστατε!!!
γαμησανε οι γιγαντες.ειναι και παραγωγης φιλου απο γκουρα κορινθιας
σημερα ομως..παιζει λεμονατο κοτοπουλο και το βασικοτερο..
ΔΕΝ ειναι μανας!!μοσχομυριζει το σπιτι μου,εχω εδω γυναικα!!![]()
![]()
Αμα μαγειρεύει καλά τύπε να την κρατήσεις μέχρι να βρεις άλλη που να μαγειρύει εξίσου καλά
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
άσχετο
το πρωί δηλώνω βλάβη στον οτε
μου λένε θα γίνει εκτροπή δωρεάν στο κινητό,
ποτέ δεν έγινε, έχανα όλες τις κλήσεις
τελικά αλλάζω κάτι καλώδια και το φτιάχνω μόνος μου, παίρνω πίσω και ακυρώνω τη βλάβη
τώρα μου το κόψανε και μου έκαναν εκτροπή
ΘΕΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ
μου λένε θα γίνει εκτροπή δωρεάν στο κινητό,
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
τελικά αλλάζω κάτι καλώδια και το φτιάχνω μόνος μου, παίρνω πίσω και ακυρώνω τη βλάβη
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.683
- Πόντοι
- 606
σοφα λογια σε πρωτοχρονιατικο κλιμαΑμα μαγειρεύει καλά τύπε να την κρατήσεις μέχρι να βρεις άλλη που να μαγειρύει εξίσου καλά
![]()
![]()
![]()
![]()
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.683
- Πόντοι
- 606
στο τελος θα στη χρεωσουν αυτοι να μου το θυμηθειςάσχετο
μου λένε θα γίνει εκτροπή δωρεάν στο κινητό,ποτέ δεν έγινε, έχανα όλες τις κλήσεις
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
τι σε νοιαζει! σαλιγκαρι εισαι!! ?![]()
τα τρωνε οι ποντιοι αυτα..
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
στο τελος θα στη χρεωσουν αυτοι να μου το θυμηθεις![]()
τώρα με πήραν και μου είπαν ότι τη βρήκαν και την έφτιαξαν
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις