You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχα πάντως περνάω καλάΑπο ποια πορτα ???
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πα καλά ? Μην ξερασωερι στη σχολη τον ετρωγες απο δαπιτες
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πα καλά ? Μην ξερασω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
έχεις κάποιον τρόπο να τους ξεχωρίζεις όταν σε πλησιάζουν?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Καταλαβα.............Καλυτερα στο μοναστηρι και παρθενα , παρα απο δαπιτη να δειs τα.........τρεναπα καλά ? Μην ξερασω
Εκανα και ριμα ο πανεμορφοs
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
στη σχολή οι δαπιτες την έπεφταν για να σε βάλουν στη δαπ. Αηδία είχαν φάει τρελή ήττα. Για κλωτσιές τελείως.![]()
![]()
![]()
έχεις κάποιον τρόπο να τους ξεχωρίζεις όταν σε πλησιάζουν?![]()
![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πανεμορφε κανένας δαπιτης δεν θα με αντέχε. Καλά εγώ ξενερώνω αν ακούσω ότι ο άλλος είναι κομματοσκυλο γενικώς όχι μόνο στην δαπΚαταλαβα.............Καλυτερα στο μοναστηρι και παρθενα , παρα απο δαπιτη να δειs τα.........τρενα
Εκανα και ριμα ο πανεμορφοs![]()
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μα μονη σου τοπεs............Αν θα σε πλησιαζε θα τοκανε μονο για το ψηφαλακι ....οχι για να σου δειξει το πουλακιπανεμορφε κανένας δαπιτης δεν θα με αντέχε. Καλά εγώ ξενερώνω αν ακούσω ότι ο άλλος είναι κομματοσκυλο γενικώς όχι μόνο στην δαπ
Εχω ρεντα σημεριs
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Όταν ο άλλος κάθεται και στην πέφτει για να ψηφίσεις είναι εξ ορισμού μαλακας τι άλλο να ξέρω και τότε και τώρα. Άσε που άκουγα τι έλεγαν όλοι αυτοί. Δεν θέλει τρελό μυαλό άνετα κατάλαβα και σύντομα. Ήμουν και ιδιαίτερα αντιδραστική σαν νιατο
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μου αρέσουν τα πουλάκια με μυαλό τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα μάνα μουΜα μονη σου τοπεs............Αν θα σε πλησιαζε θα τοκανε μονο για το ψηφαλακι ....οχι για να σου δειξει το πουλακι![]()
Εχω ρεντα σημεριs
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
μου αρέσουν τα πουλάκια με μυαλό τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα μάνα μου
Λυπαμαι που το μαθαινειs απο μενα..........αλλα τα πουλακια δεν εχουν μυαλο
Πρηζονται απο αιμα και φουσκωνουν........Μακαρι ναχαν μυαλο να τα χαλιναγωγουσαμε οπωs θελουμε εμειs
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Όταν ο άλλος κάθεται και στην πέφτει για να ψηφίσεις είναι εξ ορισμού μαλακας τι άλλο να ξέρω και τότε και τώρα. Άσε που άκουγα τι έλεγαν όλοι αυτοί. Δεν θέλει τρελό μυαλό άνετα κατάλαβα και σύντομα. Ήμουν και ιδιαίτερα αντιδραστική σαν νιατο
ενώ τώρα τα ακούνε μόνο οι δικαστές!
ναι, τα κομματόσκυλα βασίλευαν και βασιλεύουν ακόμη δυστυχώς. βλάκες οι περισσότεροι, θύματα των πιο "έξυπνων"
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
ποτέ και περνούσαν τα μαθήματα από το σπίτι. και όταν πατούσαν είχαν ύφος χιλίων καρδιναλίων λες και έκαναν την χάρη σε όλους τους υπόλοιπους που πάλευαν.
τέλος πάντων...
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αυτό το κάναν όντως οι Δαπίτες, άντε και οι κνίτες, όχι οι υπόλοιποι.
Οι Δαπίτες ήταν οι μόνοι που μας τάιζαν στις εκλογές (έφερναν σαντουιτσάκια), άσε που ήταν και οι μόνοι οργανωμένοι με αυτοκίνητα και όσοι ξεχνούσαν ταυτότητες τους στέλναμε στους δαπίτες, τους έλεγαν ότι είχαν έρθει να ψηφίσουν ΔΑΠ και τους πήγαιναν με αυτοκίνητο σπίτι
Πάντως με τα χρόνια όλα αμβλύνονται, Δαπίτης που παραλίγο να μου ανοίξει το κεφάλι (είχε έρθει η Ντόρα στη σχολή να μιλήσει), μετά από καιρό τα λέγαμε, εκτός ομάδας ξαναγίνεσαι άνθρωπος. Μετά την σχολή έτυχε και τον είχα πετύχει στο δρόμο δυο τρεις φορές, στην πίπα ήταν και αυτός για δουλειές και τα σχετικά.
και οι ΠΑΣΠίτες να προσθέσω, τουλάχιστον εκεί που ήμουν.
όσο για την ΔΑΠ, έκαναν τα καλύτερα πάρτυ (αν και δεν συμμετείχα ποτέ) και είχαν συνήθως τα πιο κυριλέ κοριτσάκια.
συνήθως αυτό, όχι ο κανόνας.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ξεφτίλες παπαρες άχρηστοι βολεμενα πλούσιο κωλοπαιδα..ενώ τώρα τα ακούνε μόνο οι δικαστές!
ναι, τα κομματόσκυλα βασίλευαν και βασιλεύουν ακόμη δυστυχώς. βλάκες οι περισσότεροι, θύματα των πιο "έξυπνων"που δεν πατούσαν
ποτέ και περνούσαν τα μαθήματα από το σπίτι. και όταν πατούσαν είχαν ύφος χιλίων καρδιναλίων λες και έκαναν την χάρη σε όλους τους υπόλοιπους που πάλευαν.
τέλος πάντων...
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αν είναι δυνατόν ρε φιλε υπάρχει κουνουπι μέσα στο σπίτι και με έχει φάει από χθες
τώρα που θα κρυώσει άνοιξε τα παράθυρα.
δεν είναι περίεργο, μου έχει τύχει και μένα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις