Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Κάτι αχώνευτο, ξέχνα το. Εδώ που τα λέμε ούτε οι ίδιοι ήξεραν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχεις κάποιον τρόπο να τους ξεχωρίζεις όταν σε πλησιάζουν? :think: :think:
στη σχολή οι δαπιτες την έπεφταν για να σε βάλουν στη δαπ. Αηδία είχαν φάει τρελή ήττα. Για κλωτσιές τελείως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καταλαβα.............Καλυτερα στο μοναστηρι και παρθενα , παρα απο δαπιτη να δειs τα.........τρενα

Εκανα και  ριμα  ο  πανεμορφοs  :grin:
πανεμορφε κανένας δαπιτης δεν θα με αντέχε. Καλά εγώ ξενερώνω αν ακούσω ότι ο άλλος είναι κομματοσκυλο γενικώς όχι μόνο στην δαπ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
πανεμορφε κανένας δαπιτης δεν θα με αντέχε. Καλά εγώ ξενερώνω αν ακούσω ότι ο άλλος είναι κομματοσκυλο γενικώς όχι μόνο στην δαπ
Μα  μονη σου  τοπεs............Αν θα σε πλησιαζε θα τοκανε μονο για το ψηφαλακι ....οχι για να σου δειξει το πουλακι  :grin: :grin:

Εχω  ρεντα σημεριs

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όταν ο άλλος κάθεται και στην πέφτει για να ψηφίσεις είναι εξ ορισμού μαλακας τι άλλο να ξέρω και τότε και τώρα. Άσε που άκουγα τι έλεγαν όλοι αυτοί. Δεν θέλει τρελό μυαλό άνετα κατάλαβα και σύντομα. Ήμουν και ιδιαίτερα αντιδραστική σαν νιατο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μα  μονη σου  τοπεs............Αν θα σε πλησιαζε θα τοκανε μονο για το ψηφαλακι ....οχι για να σου δειξει το πουλακι  :grin: :grin:

Εχω  ρεντα σημεριs
μου αρέσουν τα πουλάκια με μυαλό τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα μάνα μου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μου αρέσουν τα πουλάκια με μυαλό τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα μάνα μου

Λυπαμαι  που το μαθαινειs απο μενα..........αλλα τα  πουλακια δεν εχουν μυαλο
Πρηζονται απο αιμα και φουσκωνουν........Μακαρι ναχαν μυαλο  να τα χαλιναγωγουσαμε οπωs θελουμε εμειs  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Όταν ο άλλος κάθεται και στην πέφτει για να ψηφίσεις είναι εξ ορισμού μαλακας τι άλλο να ξέρω και τότε και τώρα. Άσε που άκουγα τι έλεγαν όλοι αυτοί. Δεν θέλει τρελό μυαλό άνετα κατάλαβα και σύντομα. Ήμουν και ιδιαίτερα αντιδραστική σαν νιατο

ενώ τώρα τα ακούνε μόνο οι δικαστές! :2funny:

ναι, τα κομματόσκυλα βασίλευαν και βασιλεύουν ακόμη δυστυχώς. βλάκες οι περισσότεροι, θύματα των πιο "έξυπνων" :effemine: που δεν πατούσαν
ποτέ και περνούσαν τα μαθήματα από το σπίτι. και όταν πατούσαν είχαν ύφος χιλίων καρδιναλίων λες και έκαναν την χάρη σε όλους τους υπόλοιπους που πάλευαν.
τέλος πάντων...

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αυτό το κάναν όντως οι Δαπίτες, άντε και οι κνίτες, όχι οι υπόλοιποι.

Οι Δαπίτες ήταν οι μόνοι που μας τάιζαν στις εκλογές (έφερναν σαντουιτσάκια), άσε που ήταν και οι μόνοι οργανωμένοι με αυτοκίνητα και όσοι ξεχνούσαν ταυτότητες τους στέλναμε στους δαπίτες, τους έλεγαν ότι είχαν έρθει να ψηφίσουν ΔΑΠ και τους πήγαιναν με αυτοκίνητο σπίτι  :2funny:

Πάντως με τα χρόνια όλα αμβλύνονται, Δαπίτης που παραλίγο να μου ανοίξει το κεφάλι (είχε έρθει η Ντόρα στη σχολή να μιλήσει), μετά από καιρό τα λέγαμε, εκτός ομάδας ξαναγίνεσαι άνθρωπος. Μετά την σχολή έτυχε και τον είχα πετύχει στο δρόμο δυο τρεις φορές, στην πίπα ήταν και αυτός για δουλειές και τα σχετικά.

και οι ΠΑΣΠίτες να προσθέσω, τουλάχιστον εκεί που ήμουν.
όσο για την ΔΑΠ, έκαναν τα καλύτερα πάρτυ (αν και δεν συμμετείχα ποτέ) και είχαν συνήθως τα πιο κυριλέ κοριτσάκια.
συνήθως αυτό, όχι ο κανόνας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όλοι αηδία ήταν. Όμως Λαιφ δεν έχεις δίκιο.. Μια χαρά λειτουργεί και το πάνω κεφάλι σας όχι σε όλους αλλά σε αρκετούς ευτυχώς..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ενώ τώρα τα ακούνε μόνο οι δικαστές! :2funny:

ναι, τα κομματόσκυλα βασίλευαν και βασιλεύουν ακόμη δυστυχώς. βλάκες οι περισσότεροι, θύματα των πιο "έξυπνων" :effemine: που δεν πατούσαν
ποτέ και περνούσαν τα μαθήματα από το σπίτι. και όταν πατούσαν είχαν ύφος χιλίων καρδιναλίων λες και έκαναν την χάρη σε όλους τους υπόλοιπους που πάλευαν.
τέλος πάντων...
ξεφτίλες παπαρες άχρηστοι βολεμενα πλούσιο κωλοπαιδα..  :orchestra: :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν είναι δυνατόν ρε φιλε υπάρχει κουνουπι μέσα στο σπίτι και με έχει φάει από χθες

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
τι ειναι το πασπ ρε παιδια? :think:

Stories