erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Αστατε θέλω να σου επισημάνω ότι εκτός από φαι κάνω εξαιρετικό μασάζ. Θα το χαρακτήριζα μοναδικόακου δεν εχει λαδι!! ...... μαλακιες!!![]()
Αστατε θέλω να σου επισημάνω ότι εκτός από φαι κάνω εξαιρετικό μασάζ. Θα το χαρακτήριζα μοναδικόακου δεν εχει λαδι!! ...... μαλακιες!!![]()
μην με εξερεθιζεις θα εκνευριστω και Θα σε υβρισω μέρες που είναι
την πέφτω στον αστατο τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις τσουλογριες σου
Αστατε θέλω να σου επισημάνω ότι εκτός από φαι κάνω εξαιρετικό μασάζ. Θα το χαρακτήριζα μοναδικό![]()
προσπαθώ να ξεγελάσω εκείνο το νοκτι αλλά φοβούμαι ότι ο Σαούλ και ο ραο παο υποσκαπτουν την σκεση αυτήΕρη !?![]()
........ καλα και μεταξυ μας!!
ελα μην στεναχωριεσαι ολο και καποιο νεουδι θα βρεθει !!!
καλημερουδια ερειζερ.και μασάζ στις υπηρεσίες... χμμμ...
είναι έξτρα ή πάει με την υπεράσπιση?
Καλημέρα!!![]()
Ρισπέκτ Άστατε αλλά στα τεθωρακισμένα δεν κάναμε πορείες, βγαίναμε με τα άρματα. Τώρα για κουβάλησα άστο, μεγάλη πίκρα τα πυρομαχικά του άρματος.
προσπαθώ να ξεγελάσω εκείνο το νοκτι αλλά φοβούμαι ότι ο Σαούλ και ο ραο παο υποσκαπτουν την σκεση αυτή
καλά δεν θα σε υβρισω με έριξες
Μέχρι να μπει ο κ. noctilucent...
[/quote ο μοναδικός που θέλω κατά βάθος είναι ο βλαχαντερ αλλά τι να κάμω
Αστατε θέλω να σου επισημάνω ότι εκτός από φαι κάνω εξαιρετικό μασάζ. Θα το χαρακτήριζα μοναδικό![]()
κάνω και στεγνό. Μην πω με σάλιο γίνω Προστυχη και βγω πρωί πρωί αναφορά αχαχαχαχαχαΝα ξες, άμα σου τελειώσει το λαδάκι στην μονάδα, έχει λάδι υδραυλικής![]()