life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Θα φοράω και σκελεα. Μιλάμε πολύ σεξι όχι αστεία.
Το μονο που θα σκεφτεσαι θαναι το σεξ
![2-5.jpg](http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/ONALERTPHOTOS/GES/SMY/2-5.jpg)
Θα φοράω και σκελεα. Μιλάμε πολύ σεξι όχι αστεία.
θα ζούσα ?
α ωραία και όπως έχω και ευαισθησία στο δέρμα μουρλια θα περνούσαμε με τους φίλους μου τους κοριούςΝαι συνηθίζονται, ξυπνάς την ώρα που σε γαζώνει, τον καις, βάζεις αλοιφή στα τσιμπήματα και ξανακοιμάσαι.
Σιγά μην σας πάνε Λαιφ και στο Παρνασσός για σκι αχαχαχαχαχα
Ναι ειχα για λιγοείχατε πρόβλημα με την σύνδεση στο σαιτ ή μόνο εγώ είχα?![]()
είχατε πρόβλημα με την σύνδεση στο σαιτ ή μόνο εγώ είχα?![]()
μου έχετε καταστρέψει το όνειρο.Αμα γραφει η ταμπελα..........."Τουρκια σε 2 χλμ" ε ναι τον λεμε Παρνασσο
Eιχα και εγω, νομισα οτι τη πεσανε οι μπατσοι λογω Μαριαναςείχατε πρόβλημα με την σύνδεση στο σαιτ ή μόνο εγώ είχα?![]()
Πηγαιναμε για ασκησειs ......Το πυρ/κο ταχει αυτα ........Το κουβαλημα ηταν ολα τα λεφταΑχαχαχαχαχα
Έβρο υπηρέτησες και εσύ λάιφ;
Να παs παιδι μου..............αλοιμονο Μη σου χαλασουμε τ ονειρομου έχετε καταστρέψει το όνειρο.
Τα πιο βρώμικα κρεβάτια τα ειχε η πρώην ΣΦΑ με διαφορά![]()
ναι ψοφάω ειδικά για την βρώμαΝα παs παιδι μου..............αλοιμονο Μη σου χαλασουμε τ ονειρο![]()
![]()
Τι να εγινε......αληθεια......με την υποθεση ???? Θα αρχισει η πολυκροτη δικη ????????Eιχα και εγω, νομισα οτι τη πεσανε οι μπατσοι λογω Μαριανας![]()
πανω απο είκοσι πλας υπηρεσίες εχω κανει εκει ειχα πετύχει και Τους σατανιστές της Παλλήνης τους πηγαινοφέρνουν στην δίκηΤεθωρακισμένα και εσύ Μπραμπ; Είχαμε φρουρά στη ΣΦΑ.
Απ αυτο θασαι χορτασμενη.....Με τοσα φασολια για να ζεσταθει η σκηνη βαζαμε....φυσικο αεριοναι ψοφάω ειδικά για την βρώμα
ναι ψοφάω ειδικά για την βρώμα