blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
θειο σε προκαλαει το Ερη! η με φαινεται!?
Ουδέν σοβαρόν θηλυκόν ασχολείται με το θλιβερό σαρκίον του νηματοθέτου!
θειο σε προκαλαει το Ερη! η με φαινεται!?
Αστατε ας τα αφήσουμε αυτά να σου πω τι ετοιμάζω. Θα φτιάξω τρεις βασιλοπιπες με καρύδια πορτοκαλί κτλ μια μανταρινοτουρτα μουρλια και τυρόπιπα με καταιφι. Επίσης κότσι σε ξυλοφουρνο και χοιρινό λαδόκολλα με πατάτες πορτοκαλιού γάστρας. Αυτά για αρχή.δημιουρησε ζητηση ! για να εχεις προσφορες ! με τοβυζισταυρο στο χερι κανεις δεν προκοψε !!
Αστατε ας τα αφήσουμε αυτά να σου πω τι ετοιμάζω. Θα φτιάξω τρεις βασιλοπιπες με καρύδια πορτοκαλί κτλ μια μανταρινοτουρτα μουρλια και τυρόπιπα με καταιφι. Επίσης κότσι σε ξυλοφουρνο και χοιρινό λαδόκολλα με πατάτες πορτοκαλιού γάστρας. Αυτά για αρχή.
εγώ πάντως μετά από αυτό νομίζω ότι στα ρίχνει κανονικά Άστατε
Αστατε ας τα αφήσουμε αυτά να σου πω τι ετοιμάζω. Θα φτιάξω τρεις βασιλοπιπες με καρύδια πορτοκαλί κτλ μια μανταρινοτουρτα μουρλια και τυρόπιπα με καταιφι. Επίσης κότσι σε ξυλοφουρνο και χοιρινό λαδόκολλα με πατάτες πορτοκαλιού γάστρας. Αυτά για αρχή.
ο λούτσος είναι μεγάλος γαμιας και εγώ μια γεροντοκορη.θα σε κακοπεφτε !?![]()
![]()
εγώ πάντως μετά από αυτό νομίζω ότι στα ρίχνει κανονικά Άστατε
Ερη μιλας μες στην καρδια μου!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τι μαλακα εισαι!!!![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα κάνω προετοιμασία για το τραπέζι στις τριάντα μια και πρώτη. Σήμερα είχα ρόλο μπιφτέκι γεμιστό φούρνου με πιπεριές κόκκινες ψητές σως γιαουρτιού και ρύζι με σαφρανΑθήνα είσαι?![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα κάνω προετοιμασία για το τραπέζι στις τριάντα μια και πρώτη. Σήμερα είχα ρόλο μπιφτέκι γεμιστό φούρνου με πιπεριές κόκκινες ψητές σως γιαουρτιού και ρύζι με σαφραν
μην κρυβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου,δε χωράς κιόλας, είναι οφθαλμοφανές
ως συνηθως ...κάνεις λαθος,μεχρι τα 35 ήμουν ,απο κεί και πέρα το μωρό μου και μόνον,ξενοπηδήματα και οικογένεια είναι πράγματα ασύμβατα αν θές νάχεις σωστό σπίτιο λούτσος είναι μεγάλος γαμιας και εγώ μια γεροντοκορη.
Λέτε να βάλω στο φαι κανένα χαπάκι μπλε μπας και δω άσπρη μέρα ?