Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Οποτε θυμασαι χαιρεσαι κι εσυΒικινγκ μίλησε μου για τον εξαιρετικό νέο που ενδιαφέρεται για εμένα ?πως ήτο ?ακόμα κι αν έφυγε είναι ευχάριστο να ακούσω γιαυτον
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
Οποτε θυμασαι χαιρεσαι κι εσυΒικινγκ μίλησε μου για τον εξαιρετικό νέο που ενδιαφέρεται για εμένα ?πως ήτο ?ακόμα κι αν έφυγε είναι ευχάριστο να ακούσω γιαυτον
Ισως ειναι λιγο ντροπαλος,ασε κι εσυ κανενα υπονοουμενο να δουμε αν αντιδρασηΟ νοκτι ? Εγώ τον βλέπω αδιάφορο. Και θελω τον άλλον που έφυγε. Ίσως τον ερωτεύτηκα
αρνι γιουβετσι με ψιλο μακαρονι στη μανα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με το συμπάθειο αλλά .... τον πέρνεις
![]()
![]()
,λένε τέτοια πρ'αγματα τ'ετοιες ωρες![]()
![]()
αρνι γιουβετσι με ψιλο μακαρονι στη μανα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στή δουλειά, έχω πάρει μια φρατζόλα ψωμί το πρωί απ το φούρνο και κάτι τυροπιττάκια
να συμπληρωσω οτι ερχομενος σπιτι πηρα κ ενα προφιτερολ το οποιο εχει γινει ηδη ενα με το αρνι![]()
να συμπληρωσω οτι ερχομενος σπιτι πηρα κ ενα προφιτερολ το οποιο εχει γινει ηδη ενα με το αρνι![]()
μπασταρδια εντελωςμε τους φίλους που έχεις εδώ μέσα ,δεν περιμέναμε και καλύτερα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()