Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τι βρηκα την ακρηΑυτά να τα ακούνε αυτοί που δεν σας δάνεισαν τα 500 ευρώ ...
Τι βρηκα την ακρηΑυτά να τα ακούνε αυτοί που δεν σας δάνεισαν τα 500 ευρώ ...
εγώ δεν υποκρινομαι βικινγκ μου αγαπαω όλο το κόσμο και τα παιδάκια με τα κάλαντα και τα λαμπάκια και μια σοκολάτα με φίλους και τους χορούς και το γκλιτερ και τις οικογενειακής γιορτές και την κουζίνα που μυρίζει βούτυρο και όλα.Εγω τα βαριεμαι τα χριστουγεννα και γενικα τις γιορτες.Πολυ υποκρισια παιζει,ξαφνικα ολοι σε αγαπανε ενω οταν πραγματικα τους χρειαζεσαι ειναι αφαντοι,ενταξει η αγαπη δεν τρεις μερες το χρονο μια χριστουγενα,μια πασχα και μια στην γιορτη σου! Περισσοτερο αυτες οι γιορτες ειναι για τα μαγαζια να δουλεψουν παρα για τον ιδιο τον ανθρωπο που απλα υπορκινεται αυτες τις μερες.
Τι βρηκα την ακρη
τον πουτσο ξεχασες..εγώ δεν υποκρινομαι βικινγκ μου αγαπαω όλο το κόσμο και τα παιδάκια με τα κάλαντα και τα λαμπάκια και μια σοκολάτα με φίλους και τους χορούς και το γκλιτερ και τις οικογενειακής γιορτές και την κουζίνα που μυρίζει βούτυρο και όλα.
το λες γιατί υποφέρεις μακριά μουδεν μ απασχολουν τα βυζια...μονο οι κωλοι....
παιδια εγω την κανω...παιρνω το γκομενετο αγκαζε και παμε για φραπεδια...
να μου προσεχετε τον ντοπα μεχρι να γυρισω
Ναι καλα, ολοι ετσι λενε αυτες τις μερες..και απο βδομαδα γινονται παλι σκ@τοψυχοι,αυτοι ειμαστε δυστυχως.. :Sεγώ δεν υποκρινομαι βικινγκ μου αγαπαω όλο το κόσμο και τα παιδάκια με τα κάλαντα και τα λαμπάκια και μια σοκολάτα με φίλους και τους χορούς και το γκλιτερ και τις οικογενειακής γιορτές και την κουζίνα που μυρίζει βούτυρο και όλα.
ένα πουτσο όλοι να δίνατε από αλληλεγγύη θα ήμουν πουτσοπλουσια. Αλλά εσείς ο ένας πεθερες ο άλλος κωλους οι άλλοι καζαστιανες και τον συνάνθρωπο Νιετ. Η απουσία των άλλων που λέει και ο βικινγκ αχαχαχαχαχατον πουτσο ξεχασες..
ένα πουτσο όλοι να δίνατε από αλληλεγγύη θα ήμουν πουτσοπλουσια. Αλλά εσείς ο ένας πεθερες ο άλλος κωλους οι άλλοι καζαστιανες και τον συνάνθρωπο Νιετ. Η απουσία των άλλων που λέει και ο βικινγκ αχαχαχαχαχα
εγώ και τώρα σκατοψυχη είμαι αλλά το κρύβω λόγω γιορτών μπας και ξεγελάσω κανεναΝαι καλα, ολοι ετσι λενε αυτες τις μερες..και απο βδομαδα γινονται παλι σκ@τοψυχοι,αυτοι ειμαστε δυστυχως.. :S
Το ξερω ...αυτα που ελεγα πριν ισχυουν για πολλους συνανθρωπους μας.εγώ και τώρα σκατοψυχη είμαι αλλά το κρύβω λόγω γιορτών μπας και ξεγελάσω κανενα
Γεια σου μπλιζ,καλες γιορτες.Και ο νηματοθέτης υπάγει προς πολύωρον οινοποσίαν και είναι άδηλος ο χρόνος της επιστροφής του στο νήμα [ ... όταν και αν συνέλθω ... ].
[size=20pt]ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, με Υγεία και Διασκέδαση![/size]