κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.951
- Πόντοι
- 19.795
κωλογερε πες μας για κεινο το παραγουανακι δυο λογια
κωλογερε πες μας για κεινο το παραγουανακι δυο λογια
http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/themes/WP%20Shipped%20Package%20v%201.0/Kratong/timthumb.php?src=[URL unfurl="true"]http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/11/IMG_1290x.jpg&h=600&w=400&zc=1[/img[/URL]]
[/quote]αυτη :bigdick:
ποση ωρα ειναι η παραγουαη? ;D
Αυτες ειναι γυναικες, κ. συμμαθητα μου!
Muchas mujeres το μπουρδελακι στη Μαδριτη, αρχικα ειχα κλεισει ξενοδοχειο ακριβως διπλα,(ειναι ενα πολυ καλο Hotel Sterling λεγεται) αλλα μετα αλλαξα γνωμη για να μη καρφωθω και με παρει χαμπαρι η γυναικα μου πηγα καμμια 100στη μετρα παρακατω σε αλλο ξενοδοχειο.
Πηγα πρωι-πρωι, 10 η ωρα, μολις ειχε ανοιξει και ειχε μονο 4 κοπελες. Τη προηγουμενη ειχα φαει φολα απο ενα κινεζακι στη Μαγιορκα που
ειμουν (ενω ειχαμε κανονισει για πληρες σερβις, ειχε περιοδο και καλα που το πηρα χαμπαρι, και μου επαιξε μια αγαρμπη μαλακια.
Η Παραγουανα λοιπον προσφερθηκε να με αποζημειωσει, αφου της ειπα την ιστορια με το κινεζακι.
Αυτεs μαs αρεσουνε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι!
Αισχρες και ανευ ενδοιασμων!!!
Muchas mujeres το μπουρδελακι στη Μαδριτη, αρχικα ειχα κλεισει ξενοδοχειο ακριβως διπλα,(ειναι ενα πολυ καλο Hotel Sterling λεγεται) αλλα μετα αλλαξα γνωμη για να μη καρφωθω και με παρει χαμπαρι η γυναικα μου πηγα καμμια 100στη μετρα παρακατω σε αλλο ξενοδοχειο.
Πηγα πρωι-πρωι, 10 η ωρα, μολις ειχε ανοιξει και ειχε μονο 4 κοπελες. Τη προηγουμενη ειχα φαει φολα απο ενα κινεζακι στη Μαγιορκα που
ειμουν (ενω ειχαμε κανονισει για πληρες σερβις, ειχε περιοδο και καλα που το πηρα χαμπαρι, και μου επαιξε μια αγαρμπη μαλακια.
Η Παραγουανα λοιπον προσφερθηκε να με αποζημειωσει, αφου της ειπα την ιστορια με το κινεζακι.
Οφειλω να ομολογησω.....ζειs επικινδυνα
Καταρχας εμεις οι μικροτσουτσουνοι γινομαστε Τζων Χολμς στην Ν/Α Ασια ;)Δεν εχω παει με Ασιατισα.
Διαφοροποιουνται στο κρεββατι απο τις Καυκασιες, κ. κωλογερε;
Μαλλον θα πρεπει να κατηφορισειs προs τα κατω.......Εδω εχει μερικεs , με σχιστα ματιαΕυχαριστω!
Που σκατα εχει εργαζομενη Κινεζα στη Θεσσαλονικη;
ανοιξε θρεντ "ψαχνω για μια κινεζοειδη"Ευχαριστω!
Που σκατα εχει εργαζομενη Κινεζα στη Θεσσαλονικη;
ανοιξε θρεντ "ψαχνω για μια κινεζοειδη"