Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
κωλογερε πες μας για κεινο το παραγουανακι δυο λογια :bigdick:
timthumb.php

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
για τις παραγουανες να μας πει,το πα πρωτος :tickedoff:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Ετσι!
Αισχρες και ανευ ενδοιασμων!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Muchas mujeres το μπουρδελακι στη Μαδριτη, αρχικα ειχα κλεισει ξενοδοχειο ακριβως διπλα,(ειναι ενα πολυ καλο Hotel Sterling λεγεται) αλλα μετα αλλαξα γνωμη για να μη καρφωθω και με παρει χαμπαρι η γυναικα μου πηγα καμμια 100στη μετρα παρακατω σε αλλο ξενοδοχειο.
Πηγα πρωι-πρωι, 10 η ωρα, μολις ειχε ανοιξει και ειχε μονο 4 κοπελες. Τη προηγουμενη ειχα φαει φολα απο ενα κινεζακι στη Μαγιορκα που
ειμουν (ενω ειχαμε κανονισει για πληρες σερβις, ειχε περιοδο και καλα που το πηρα χαμπαρι, και μου επαιξε μια αγαρμπη μαλακια.
Η Παραγουανα λοιπον προσφερθηκε να με αποζημειωσει, αφου της ειπα την ιστορια με το κινεζακι.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Που ειναι ο κ. raopau;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Muchas mujeres το μπουρδελακι στη Μαδριτη, αρχικα ειχα κλεισει ξενοδοχειο ακριβως διπλα,(ειναι ενα πολυ καλο Hotel Sterling λεγεται) αλλα μετα αλλαξα γνωμη για να μη καρφωθω και με παρει χαμπαρι η γυναικα μου πηγα καμμια 100στη μετρα παρακατω σε αλλο ξενοδοχειο.
Πηγα πρωι-πρωι, 10 η ωρα, μολις ειχε ανοιξει και ειχε μονο 4 κοπελες. Τη προηγουμενη ειχα φαει φολα απο ενα κινεζακι στη Μαγιορκα που
ειμουν (ενω ειχαμε κανονισει για πληρες σερβις, ειχε περιοδο και καλα που το πηρα χαμπαρι, και μου επαιξε μια αγαρμπη μαλακια.
Η Παραγουανα λοιπον προσφερθηκε να με αποζημειωσει, αφου της ειπα την ιστορια με το κινεζακι.

Σπλαχνικη γυναικα!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Ελαβαμεν την ιδιαν Παιδειαν, κ. συμμαθητα μου!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606

:cum: :wanker:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Οφειλω να  ομολογησω.....ζειs επικινδυνα  :grin: :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Δεν εχω παει με Ασιατισα.
Διαφοροποιουνται στο κρεββατι απο τις Καυκασιες, κ. κωλογερε;
Καταρχας εμεις οι μικροτσουτσουνοι γινομαστε Τζων Χολμς στην Ν/Α Ασια ;)
Μεχρι τωρα εχω παει με Ταυλανδεζες, Κινεζες, και με μια Μαλαισιανη. Και οι τρεις ειχανε εντελως διαφορετικη συμπεριφορα.
Η Ταυλανδεζα θα σου δωσει την ψευδαισθηση οτι εισαι ο ερωτας της ζωης της. Να σου πω ενα παραδειγμα. Πριν απο 2 χρονια
ψωνισα ενα μιλφονι 200 μετρα απο το ξενοδοχειο που εμενα. Με παιρνει απο το χερι και πηγαιναμε προς το ξενοδοχειο. Στο δρομο
περνοντας εξω απο ενα κλαμπ βλεπω ενα κωλογερο Γιαπωνεζο να βγαινει με ενα θεομουνο απο το κλαμπ και χαζεψα. Το μιλφονι τοτε
που το ειχα γνωρισει πριν απο 2 λεπτα μου εμπηξε τα νυχια στη παλαμη μου, και μου ειπε με σπασμενα αγγλικα, '
"εγω ειμαι η γυναικα σου σημερα".
Οι Κινεζες ειναι εντελως διαφορετικες, δινουν πολυ σημασια στη λεπτομερεια της ερωτικης πραξης, και ειδικα στα προκαταρκτικα.
Η Μαλαισιανη ειχε περισσοτερο Καυκασιανη συμπεριφορα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Ευχαριστω!
Που σκατα εχει εργαζομενη Κινεζα στη Θεσσαλονικη;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ευχαριστω!
Που σκατα εχει εργαζομενη Κινεζα στη Θεσσαλονικη;
Μαλλον θα πρεπει να κατηφορισειs προs τα κατω.......Εδω εχει μερικεs , με  σχιστα ματια
Δεν  εχω δει διαβατηριο αλλα τουλαχιστον ισχυριζονται οτι ειναι απ την Κινα  :rolleyes:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Στη Μαρνης ειχε παλια μια, Λουλου  την λεγανε, εκανε εξαιρετικο σερβις, αλλα τωρα παριστανει τη σεριφισα.
Εχει ακομα μια στο ιδιο ιδρυμα τη Λιλι (ολες οι Κινεζες που δουλευουν σε μασσατζιδικα Λουλου η Λιλι τις λενε).
αλλα δεν εχει καμμια σχεση με το σερβις που εκανε παλιοτερα η σεριφισα.

,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom