blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.844
- Πόντοι
- 26.096
θα παθει κανα εγκεφαλικο ο μπαρμπας με τοσους απανωτους κωλους....
Μην ανησυχειτε.
Τα λεπτα κ μακρια ποδια ειναι το φετιχ μου. Σας δωριζω τους κωλους.
θα παθει κανα εγκεφαλικο ο μπαρμπας με τοσους απανωτους κωλους....
μπροστα στον πετυχημενο κωλο - ποιημα ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα....Δηλαδη το βυζι σε αφηνει ανεπηρεαστο ???????
Ε οχι και δευτερευονταμπροστα στον πετυχημενο κωλο - ποιημα ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα....
ειμαι κωλακιας,τι να κανουμε ρε τυπε...Ε οχι και δευτερευοντα
Και να αφησουμε τοσο ψαχνο....ανεκμεταλλευτο ???? Ποτε των ποτωνειμαι κωλακιας,τι να κανουμε ρε τυπε...
ειμαι κωλακιας,τι να κανουμε ρε τυπε...
Και να αφησουμε τοσο ψαχνο....ανεκμεταλλευτο ???? Ποτε των ποτων
Ετσι......Η γνωση αποκταται σιγα σιγαΘα μαθει σιγα σιγα.
;)Μην ανησυχειτε.
Τα λεπτα κ μακρια ποδια ειναι το φετιχ μου. Σας δωριζω τους κωλους.
Θα σου προτεινα να διαβασεις αυτο το βιβλιο! Αν και εχει γραφτει πριν πολλα χρονια παρολα αυτα παραμενει επικαιρο!Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί του στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Το μέσο μέλος του μπου έχει εμπειρία σε όλες τις καταστάσεις της ζωής, έχει αιτιολογημένη άποψη για όλα και δεν διανοείται ότι είναι δυνατόν κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα πράγματα από αυτόν.
Το νήμα αυτό δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη του μπου. Απευθύνεται στους λίγους, που ζουν με τα ελαττώματά τους και τις ικανότητές τους. Αυτούς που δέχονται την διαφορετικότητα στην άποψη, γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα και που ... τους έχει τύχει να πάνε με εργαζόμενη και αυτή να κοιτά το ταβάνι ...
Απευθύνεται σ΄ αυτούς που δεν σαρώνουν γυναίκες στο πέρασμά τους. Σ΄ αυτούς που ξέρουν ότι τα σφάλματα και η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή.
Σ΄ αυτούς που με χιούμορ και αυτοσαρκασμό προσπερνούν τις καταστάσεις, χωρίς εμμονές και κολλήματα.
Θα μας παίξετε;
Καλημερα!εξαρρταται την αποθεραπεια κ την παρακολουθηση απο τον γιατρο..αυτα ειναι σφαλματα των πιτσιρικαδων που απλα φουσκωνουν.4 κυκλους εχω κανει με 0 προβληματα..Και όταν βγαίνεις απο τους κύκλους νιώθεις κατάθλιψη στην καλύτερη και έτοιμος για αυτοκτονία στην χειρότερη.
Πρόεδρε κανένα δωράκι από τα νιάτα σου, θα μας κάνεις?
Πρόεδρε κανένα δωράκι από τα νιάτα σου, θα μας κάνεις?