eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ψεματα σου λεει τυπε,δεν ισχυουν αυτα.Την επομενη φορα που θα σου πει γκομενα σου κοιτα αυτην ωραια ειναι ή εχει ωραιο κωλο στηθος κτλ,εσυ θα κοιταξεις βαριεστημενα και θα πεις αδιαφορα :Νταξει,ετσι κ ετσικαμια δεν συγκρινεται μαζι σου καρδουλα μου.. και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο
μας γαμησε ο ερειζερ....
H αληθεια να λεγεται....Ολοι λιγουρευομαστε τουs αγνωστουs ποπουs(γυναικειουs πανδα)Βασιλοφρων με διαβαλλεις στον ραο παο γιατί ζηλεύεις και με θες για εσένα. Αυτή είναι η αλήθεια. Κατά τα λοιπά είτε μου πει χάλια ο ποπος αυτηνης είτε όχι εγώ θα ξέρω έτσι κι αλλιώς ότι τον λιγουρευεται
γι αυτο σαν καλο κοριτσι θα τον αφησεις τον τυπο να στον καρακαταξεσκισει μετα στο σπιτι, ωστε να μην εχει ματια για αλλους κωλους...Βασιλοφρων με διαβαλλεις στον ραο παο γιατί ζηλεύεις και με θες για εσένα. Αυτή είναι η αλήθεια. Κατά τα λοιπά είτε μου πει χάλια ο ποπος αυτηνης είτε όχι εγώ θα ξέρω έτσι κι αλλιώς ότι τον λιγουρευεται
Σωστη κατα το ημισυ,τον Ραο Παο θελωΒασιλοφρων με διαβαλλεις στον ραο παο γιατί ζηλεύεις και με θες για εσένα. Αυτή είναι η αλήθεια. Κατά τα λοιπά είτε μου πει χάλια ο ποπος αυτηνης είτε όχι εγώ θα ξέρω έτσι κι αλλιώς ότι τον λιγουρευεται
εχω πολυ περαση στο θρεντ...θα σας γαμησω ολες...Σωστη κατα το ημισυ,τον Ραο Παο θελω
αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα παρτον ταιριάζετεΣωστη κατα το ημισυ,τον Ραο Παο θελω
ποιον τύπο?εσύ τα βρήκες με τον Βασιλόφρων πάλι ταπί έμεινα αχαχαχαχαχαγι αυτο σαν καλο κοριτσι θα τον αφησεις τον τυπο να στον καρακαταξεσκισει μετα στο σπιτι, ωστε να μην εχει ματια για αλλους κωλους...
θα μας κανεις ολους πουστηδες με τα παρακαλετα σου μωρη λυσσαρα...ποιον τύπο?εσύ τα βρήκες με τον Βασιλόφρων πάλι ταπί έμεινα αχαχαχαχαχα
Πρεπει να κανειs προσφορα..........Ζουμε στον κοσμο τηs προσφοραs...Πχ ενα ταψι σπανακοτυροπιτα μαζι με κωλοποιον τύπο?εσύ τα βρήκες με τον Βασιλόφρων πάλι ταπί έμεινα αχαχαχαχαχα