Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ναι καλα με το φαι εγω χαιρι μανα μου δεν ειδα. θα παρω λαδια να αλειψω μπας και δω κανα σαντα κλαους  :2funny:

να παρεις εξτρα παρθενο ...μπορει να σου θυμισει αλλες εποχες!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να παρεις εξτρα παρθενο ...μπορει να σου θυμισει αλλες εποχες!!!
μα με βαζει ο βασιλοφρων την αλλη γυρνα πισω να δεις τις φωτο που καθεται και εχει ενα κωλο τουρλοτο η δε κωλοχαραδρα ειναι το γκραν κανιον . που να παω εγω με τα λαδια ρε πουτσικ; :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
μα με βαζει ο βασιλοφρων την αλλη γυρνα πισω να δεις τις φωτο που καθεται και εχει ενα κωλο τουρλοτο η δε κωλοχαραδρα ειναι το γκραν κανιον . που να παω εγω με τα λαδια ρε πουτσικ; :grin:

καλα αυτο δε λειε και τιποτα ! για την κωλοχαραδρα και την τουρλα! διοτι ποιος εχει παπαρι ικανο να φτασει στο μελι! εδω μικροτσουτσουνοι και παπουληδες! do you remember! οι φωτογραφιες ειναι σαν τις ιστοριες απο τον στρατο! θυμασε τοτε.......!!  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
καλα αυτο δε λειε και τιποτα ! για την κωλοχαραδρα και την τουρλα! διοτι ποιος εχει παπαρι ικανο να φτασει στο μελι! εδω μικροτσουτσουνοι και παπουληδες! do you remember! οι φωτογραφιες ειναι σαν τις ιστοριες απο τον στρατο! θυμασε τοτε.......!!  :grin:

Φανταστείτε όμως τι ωραία που είναι να γλείφεις την καλλιέργεια γιαούρτης από την βυζοχαράδρα τους...  :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
biancoverdi13
Προχωρημένος
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ  Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #81984 στις: σήμερα στις 15:06 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
[size=10pt][size=10pt]Αααα για την μουστακλου μιλαμε;[/size][/size]  :headbang:  :2funny: Νομιζα ηρθε κατι καινουργιο λογο της ανταποκρισης του αγγελου.Ειναι σιγουρο οτι ειναι αυτη;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλα αυτο δε λειε και τιποτα ! για την κωλοχαραδρα και την τουρλα! διοτι ποιος εχει παπαρι ικανο να φτασει στο μελι! εδω μικροτσουτσουνοι και παπουληδες! do you remember! οι φωτογραφιες ειναι σαν τις ιστοριες απο τον στρατο! θυμασε τοτε.......!!  :grin:

ασε ρε αστατε μας εχει γαμησει την ψυχολοια.. με αντικαταθλιπτικα ειμαι φαρμακα και αντικουκου μην σου πω. Και θελει και βιαιοτητες . θα εκνευριστω καμια μερα που δεν το συνηθίζω και θα τα κανω ολα πουτανα εδω μεσανες :orchestra:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ασε ρε αστατε μας εχει γαμησει την ψυχολοια.. με αντικαταθλιπτικα ειμαι φαρμακα και αντικουκου μην σου πω. Και θελει και βιαιοτητες . θα εκνευριστω καμια μερα που δεν το συνηθίζω και θα τα κανω ολα πουτανα εδω μεσανες :orchestra:

ερη ! θελεις να ψησω τον Νικ να σου κατσει! θα κανεις και δωρεαν εξεταση αμυγδαλων!!  2 σε 1 !!  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom