kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
σήμερα θα μου φτιάξει ροβίθια που μου έφερε ο τρισμέγιστος Κοσμάς. Το βράδυ μην λογκάρετε, σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος
..... τα καλύτερα σου έχω φέρει !
σήμερα θα μου φτιάξει ροβίθια που μου έφερε ο τρισμέγιστος Κοσμάς. Το βράδυ μην λογκάρετε, σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος
αχαχαχααχαχαχαχαχαχ βλιαξ με σαλιο νικοτριβητην έχω μασήσει κιόλας, τώρα τη φτύνω τη βάζω σε φάκελο και στη στέλνω
Ε μα.
Πάω στοίχημα οτι ΟΛΟΙ αυτοι που την ΚΡΑΖΟΥΝθα πλήρωναν για να την πήδηξανεχουν πηδηξει πολυ χειρότερες ευχαρίστως ....
κοσμακοοοο κουκουυυυυυ τι μου κάμεις;..... τα καλύτερα σου έχω φέρει !
καλως το παιδι
καλώς τον Αγιο μαςΣίγουρον!!!
Άμα δε είχε δηλώσει c.g., και μετερχόταν και την μέθοδο των Valeria, Χριστιάνα, Νάγια (επιλεκτική, και καλά, εξυπηρέτηση), σχεδόν όλοι αυτοί που την κράζουν για την εμφάνισή της θα ξημεροβραδιάζονταν στο νήμα της κλαίγοντας και εκλιπαρώντας να απαντήσει στα μηνύματά τους.
Παιδι στο ματι, θηριο στο κρεβατι! δικο μου..καλως το παιδι
ΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝΕ
Μενού Γαλοπούλας
Ζεστή σαλάτα λαχανικών, με φρέσκο κατσικίσιο τυρί
Σούπα γλυκοπατάτας με φιστίκι Αιγίνης, πορτοκάλι και αρωματικό λάδι δυόσμου
Ριζότο με ποικιλία μανιταριών στη χύτρα
Ψητή Low&Slow Καπνιστή Γαλοπούλα
Buche de Noël (Παραδοσιακός Γαλλικός κορμός)
Κρασί Syrah
τι ειναι το νεμπιολο; φρωτη φορα το ακουγωΠολύ "στιβαρό" για τις τόσο "λεπετεπίλεπτες" γεύσεις των πιάτων. Θα πρότεινα κανένα Nebbiolo.
Παιδι στο ματι, θηριο στο κρεβατι! δικο μου..
Πως θα την βγαλουμε στις γιορτες δεν ξερω ακομα
σε θελω πιο επιθετικη,γι'αυτο και θα συνεχιζω να βαζω υπερμουνουςβασιλοφρων ανακάλυψα γιατι ειμαι επιθετικη μαζι σου μετα Απο χιλιαδες ωρες ψυχοθεραπειας
βαζεις υπερμουναρες και μου τις τριβεις στην μουρη