erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
λαρυ εκει στην αθηνα την πεφτετε στην κορασιδες η ειστε ξινοί οπως οι θεσσαλονικείς;και κυριος λαρυ ο γλυκος της τα τελευταια 8 χρονια!!!!!!!!!
λαρυ εκει στην αθηνα την πεφτετε στην κορασιδες η ειστε ξινοί οπως οι θεσσαλονικείς;και κυριος λαρυ ο γλυκος της τα τελευταια 8 χρονια!!!!!!!!!
Κερδίζουμε κάτι?
ντροπη ερειζερ..Κερδίζουμε κάτι?
λαρυ εκει στην αθηνα την πεφτετε στην κορασιδες η ειστε ξινοί οπως οι θεσσαλονικείς;
αν θετε να μου παρετε ενα νεο βρακι παρτε μου τετοιο . ευχαριστω
ε δεν ειναι αυτο που ειπες αλλα αυτο που σκέφτηκες
Μα τι είπα?
αυτος ο παραξενος που λεει στα κοριτσακια οτι ειναι συνταξιουχος λογιστης ! ...που στην ευχη ειναι σημερα!...ειχε πουθενα μνημοσυνο και πηγε για τσαμπα φαι?!
ετσι οπως το βλεπω ειναι ακομα πιο ωραιο απο οσο φαινοταν αρχικαΓια να γίνει πιο κατανοητό το αίτημά σας ...
νιιιιικ νικολακιιιιι την επεσα σε εναν σε μια εφορια και εκανα την μαμουνια που ηθελα
νιιιιικ νικολακιιιιι την επεσα σε εναν σε μια εφορια και εκανα την μαμουνια που ηθελα
οσο ηξεραπόσα σου στοίχισε?
οσο ηξερα
δεν ειχα και εξουσιοδοτηση μου λεει τι ηρθες ετσι μετα αρχισα να γκρινιαζω και μου το δεχτηκεκατάλαβα, σε πειράζω :-*
Διαφωνω καθετως με καθε ειδους ανωμαλια, ποσο μαλλον να "επισημοποιειται" αυτη. Οτι γουσταρει να κανει ο καθενας στο κρεβατι του και μονο. Ελπιζω να μη με παρεξηγει οποιοσδηποτε θιγεται.
Αγιε μου βαρέθηκα τους ηθικολογους του σεξ. εσεις..;Δείτε,
Το, τι εστί ανωμαλία, είναι σχετικό και έχει άμεση σχέση με τα ήθη που διέπουν τις κοινωνίες κατά εποχές. Για παράδειγμα σας αναφέρω, ότι σε ορισμένες πολιτείες της αμερικανικής ομοσπονδίας, το στοματικό σεξ (ακόμα και μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου) θεωρείται ανωμαλία και τιμωρείται.