blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
Έλα μωρή αν σου βαστάει. Σιβιτανίδου στο γρήγορη είμαιφοβασαι παπαρακι ...; με τον φοβο μου να ζεις
Μα δεν εγραψα πουθενα οτι μ'αρεσει,αν προσεξες τν κοροιδευουμε με τον μπλιζ. Μου φαινεται οτι αλλος παιρνει κοκα και τα μπερδευει λιγο στο μυαλο του.βικινγκ ειδες τι φλουφλις εισαι; σου αρεσει η τζουλια που ειναι κομοδινο. Αν θες να γαμεις μπιμπελο πηδα κουκλα πλαστικη
ρε πουτσικ με καλει σε τυροπιταδικο γαμω την καταδικη μου γαμω. ουτε καν σε μπουζουκια ουτε σε τιποτα. αι στα διαλα πλεον εδω μεσα εκνευριστηκαΈλα μωρή αν σου βαστάει. Σιβιτανίδου στο γρήγορη είμαι
Εδώ θα συναντηθούμε για να πάμε στο έναστρονρε πουτσικ με καλει σε τυροπιταδικο γαμω την καταδικη μου γαμω. ουτε καν σε μπουζουκια ουτε σε τιποτα. αι στα διαλα πλεον εδω μεσα εκνευριστηκα
βικινγκ δεν προσεξα αληθεια κοροιδευεις τον μπλιζ; πως τολμας μικρονοο τσουτσουνοειδες μειρακιον; :o εγω ειναι αληθεια πως ενα τσιγαρακι και ενα πουτα χουροι το ηθελαΜα δεν εγραψα πουθενα οτι μ'αρεσει,αν προσεξες τν κοροιδευουμε με τον μπλιζ. Μου φαινεται οτι αλλος παιρνει κοκα και τα μπερδευει λιγο στο μυαλο του.
πρεπει να παω σπιτι να γδυθωΕδώ θα συναντηθούμε για να πάμε στο έναστρον
Το προτιμώ σε Αρβανιτάκη, τώρα αν η Παπαρίζος έλεγε με τα πόδια ανοιχτά αντί για χέρια, κάτι γίνεται
Αστο το χεις καψει εντελως σημερα. τιν κανω.. παω να βγαλω βολτα το κοριτσι να φαμε και τιποτα, γιατι σπιτι εχει φακες :S καλο μεσημεριβικινγκ δεν προσεξα αληθεια κοροιδευεις τον μπλιζ; πως τολμας μικρονοο τσουτσουνοειδες μειρακιον; :o εγω ειναι αληθεια πως ενα τσιγαρακι και ενα πουτα χουροι το ηθελα
στο καλο βικινγκ καλη ορεξηηηΑστο το χεις καψει εντελως σημερα. τιν κανω.. παω να βγαλω βολτα το κοριτσι να φαμε και τιποτα, γιατι σπιτι εχει φακες :S καλο μεσημερι
Κανα γεμιστο???βικινγκ δεν προσεξα αληθεια κοροιδευεις τον μπλιζ; πως τολμας μικρονοο τσουτσουνοειδες μειρακιον; :o εγω ειναι αληθεια πως ενα τσιγαρακι και ενα πουτα χουροι το ηθελα
Αστο το χεις καψει εντελως σημερα. τιν κανω.. παω να βγαλω βολτα το κοριτσι να φαμε και τιποτα, γιατι σπιτι εχει φακες :S καλο μεσημερι
Κανα γεμιστο???
πρεπει να παω σπιτι να γδυθωντυθω. πως θα ερθω ετσι με τη στολη της δουλειας;;
οχι κανελόνιΚανα γεμιστο???
και τωρα μεσα απο το παντελονι ζαρτιερες φοραωΤαγιέρ, από μέσα ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα
Μπεσα ρε?και τωρα μεσα απο το παντελονι ζαρτιερες φοραω
και τωρα μεσα απο το παντελονι ζαρτιερες φοραω