blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.730
- Πόντοι
- 26.096
φωτογραφος είναι το κοριτσι...
Ευχαριστώ, κ. συνάδελφε.
Υ.Γ. Και εκθέτει με προσωπικές της φωτος τον εαυτό της εδώ μέσα;
φωτογραφος είναι το κοριτσι...
πρόεδρος του αρείου πάγου, δεν την έχεις πετύχει ποτέ?
θέλω να βγάλω μερικές στο πέος μου, αναλαμβάνει?
Α τι γεματουλα λες....μπορει να ειναι ιεροδουλη η καποια που εργαζεται στου σειρηνακη.Η κοπέλα στις φωτογραφίες παραπάνω.
Δεν θα είναι φωτογραφία τότε. Θα χρειασθεί γιγαντοαφίσα!!!
πράγματι, σε γιγαντοαφίσα τα 8 εκατοστά θα φαίνονται μεγαλύτερα, πως δεν το είχα σκεφτεί
Ο νηματοθέτης είναι ένας [size=18pt]καλοκάγαθος[/size] γεράκος, [size=18pt]ταπεινός και ασήμαντος[/size] και [size=18pt]δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά των μελών[/size] του νήματος.
Κατά τα λοιπά όμως να είσθε σίγουρος ότι θα πω στην κα. Μαριάννα καλά λόγια για σας!
Δεν γνωρίζω την κυρία.
Έχω δει που την συζητάτε αλλά τίποτε παραπάνω ...
Εικοτολογώ ότι ο δροσερός θα της έχει απευθύνει το < Γεια σου Μαριάννα. Είμαι ο Αλέξανδρος. > ..
ητο μονδελο παλια μπηκε για να παρει ψηφο σε ηλεκτρονικη ψηφοφορια καλε.. θεε μου τι ανιστόρητος :-*Ευχαριστώ, κ. συνάδελφε.
Υ.Γ. Και εκθέτει με προσωπικές της φωτος τον εαυτό της εδώ μέσα;
ητο μονδελο παλια μπηκε για να παρει ψηφο σε ηλεκτρονικη ψηφοφορια καλε.. θεε μου τι ανιστόρητος :-*
που ειναι ο βικινγκ να τον βρισω;
που ειναι ο βικινγκ να τον βρισω;
Βαλε και εσυ καμια φωτο να σε ψηφισουμεητο μονδελο παλια μπηκε για να παρει ψηφο σε ηλεκτρονικη ψηφοφορια καλε.. θεε μου τι ανιστόρητος :-*
αχαχαχαχααχχ σκέψου κατάντια
Εικοτολογώ επίσης και ότι θα έφαγε σουτ και από την κα. Μαριάννα ...
γιατί τον τραβαει απο την μυτη η δικιά του και μας το παιζει ηλεκτρονικος μαγκας μανα μουΓιατί, κυρία;
Επειδή είναι άντρας στιβαρός και μάγκας;
Γιατί, κυρία;
Επειδή είναι άντρας στιβαρός και μάγκας;