NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
πάω να τον κόψω
μερικες ωριμες ειναι πολυ δυνατα τεμαχια τυπε..μην εισαι αδικος με τον γεροντα..Το ενα αστειο ειναι τα εκτρωματα που ποσταρει για γυναικες ο νηματοθετης. Το αλλο οτι προσπαθει να μας πεισει οτι αυτα που ποσταρει του αρεσουν κιολας.
Για το βλαχαδι που εμαθε και στο Κορδελιο το footjob τι να πει κανεις......
μερικες ωριμες ειναι πολυ δυνατα τεμαχια τυπε..μην εισαι αδικος με τον γεροντα..
τα ιδια αγαπη μου..εσυ ολα καλα?ραο παο μου τι νεα;
εξαιρετικά γλυκιε μου μονο που σε χάσαμε και αυτό είναι το μοναδικό μου παράπονο.τα ιδια αγαπη μου..εσυ ολα καλα?
oχι μονο σταζει,δαγκωνει κιολας....παιδια τι πιπινακια κυκλοφορανε εξω...μιλαμε σταζει το μουνακι τους....
τα ιδια αγαπη μου..εσυ ολα καλα?
εξαιρετικά γλυκιε μου μονο που σε χάσαμε και αυτό είναι το μοναδικό μου παράπονο.
δεν τα προλαβαινω ολα...εχω και τον μικρο τον ντοπα να προσεχωεξαιρετικά γλυκιε μου μονο που σε χάσαμε και αυτό είναι το μοναδικό μου παράπονο.
τυπε λαου λαου το παω...στο τελος θα της τα ξεσκισω τα κωλοβαρδουλα....Λορδε,Βαρωνη, να σας σερβιρω το τσαι?
Μα ..τι κάμει ο μικρός ντόπα και τόσο και ανησυχεί και αποσπά την προσοχή σου απο εμένα; (γυναικεία γκρίνια επίπεδο 1 -ανεκτό σχεδόν επιβαλλόμενο)δεν τα προλαβαινω ολα...εχω και τον μικρο τον ντοπα να προσεχω
φαε κανα πουτσο ρε ερι, δε βαρεθηκες εδώ μεσα?Μα ..τι κάμει ο μικρός ντόπα και τόσο και ανησυχεί και αποσπά την προσοχή σου απο εμένα; (γυναικεία γκρίνια επίπεδο 1 -ανεκτό σχεδόν επιβαλλόμενο)
δεν εχει γκομενα, ξυριζει και τον κωλο του...φοβαμαι μην κανει καμια τρελα...Μα ..τι κάμει ο μικρός ντόπα και τόσο και ανησυχεί και αποσπά την προσοχή σου απο εμένα; (γυναικεία γκρίνια επίπεδο 1 -ανεκτό σχεδόν επιβαλλόμενο)
Αγαπητέ μου ένα τσαγάκι θα το έπινα ευχαρίστως πριν υπάγω στα μπαράκια να δω τα πιπινάκια με τους κοιλιακούς και τα μπρατσόνια να επιδεικνύουν την ομορφάδα τους.Λορδε,Βαρωνη, να σας σερβιρω το τσαι?