life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Κοιτα.................μια ευαισθησια κι εγω την εχω.......Μολιs λεει κουκου η Ερη θα τραυματιστω με το φερμουαραυτος μποι μου ακουει εργαζομενη και του σηκωνεται
Κοιτα.................μια ευαισθησια κι εγω την εχω.......Μολιs λεει κουκου η Ερη θα τραυματιστω με το φερμουαραυτος μποι μου ακουει εργαζομενη και του σηκωνεται
Θα με αναγκασειs να φοραω παντελονια με κουμπια.....Αυτο το μαρτυριο με το φερμουαρ πρεπει να σταματησειΓια όνομα του θεού Λαιφ τι είναι αυτά αχαχαχαχαχα
υποψιάζομαι πως ξέρει τις καθαριστριες στο δικαστικο μέγαρο με το μικρό τους όνομα αχαχαχαχαχα δεν ξέρω αν τους ανοίγει αυτός τις πόρτες. Αν τον ποτίσει κάποιος θα τον κρατάνε οκτώ αχαχαχαχαχασυνανταει μολις ξυπναει αυτους που γυρνανε απο κρεπαλη.
αμεση επαφη
γλυκιε μου πολύ ξαναμενο σε βλέπωΘα με αναγκασειs να φοραω παντελονια με κουμπια.....Αυτο το μαρτυριο με το φερμουαρ πρεπει να σταματησει
Ειπαμε ειμαι ευαισθητοs..................χαμηλαγλυκιε μου πολύ ξαναμενο σε βλέπω
θυμισε μου για να μη ψαχνω πως ειπε αυτο που ετρωγε προχθες που το ξεχναω.υποψιάζομαι πως ξέρει τις καθαριστριες στο δικαστικο μέγαρο με το μικρό τους όνομα αχαχαχαχαχα δεν ξέρω αν τους ανοίγει αυτός τις πόρτες. Αν τον ποτίσει κάποιος θα τον κρατάνε οκτώ αχαχαχαχαχα
πτι φουρ αχαχαχαχαχα ένα μπθσκοτακιθυμισε μου για να μη ψαχνω πως ειπε αυτο που ετρωγε προχθες που το ξεχναω.
φουαντρο,σουατρε,ζεπματιε,καπως ετσι.
μετα εφαγε κ ενα δευτερο και ηθελε να αυτοκτονησει
στ αρχιδια σου ρε,κερδιζεις στην αγαπη.Πάλι ήττα, με έχει πάρει από κάτω
θα σε παρηγορουσα αλλά χαζολογαω με τον Λαιφ αχαχαχαχαχαΠάλι ήττα, με έχει πάρει από κάτω
κανένας σεβασμός εδώ μέσα αχαχαχα αχαχαχαχαχαστ αρχιδια σου ρε,κερδιζεις στην αγαπη.
εχεις παρει οτι περπαταει
Απο πότε το να πας σ'ένα ξενοδοχείο 5***** θεωρείται κρεπάλη κυρία μου;που ξέρει καλέ ο μπλιζ από κρεπαλη ?
Μαλλον εννοει με μεγαλη παρεα.........Εναs/3 γυναικεsΑπο πότε το να πας σ'ένα ξενοδοχείο 5***** θεωρείται κρεπάλη κυρία μου;
διομηδακο μου ο μπλιζ μίλησε για κρεπαληΑπο πότε το να πας σ'ένα ξενοδοχείο 5***** θεωρείται κρεπάλη κυρία μου;