Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ετσι κανουν ολα τα ευνουχισμενα πουστρακια του πλανητη.
Οταν δεν εχεις δικα σου αρχιδια,γλεντας με των αλλων.
Σου εχω κανει την σουφρα τριανταφυλλο μωρη βουλγοραψωλα.
Ουτε την καμπαλα δεν κερδιζεις και μιλας ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ?
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΥΡΓΟ ΣΑΣ

δε ξέρω για την καμπάλα, την Ντόρτμουντ όμως μια χαρά την τακτοποίησε... :orchestra:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
δε ξέρω για την καμπάλα, την Ντόρτμουντ όμως μια χαρά την τακτοποίησε... :orchestra:
κ η λαρισα εχει παρει πρωταθλημα.
Εχει ομαδα δηλαδη η ζμπαουγκ?
Ενα μπουρδελο ηταν-ειναι-και θα ειναι μια ζωη λογω του απιστευτου κομπλεξισμου που δερνει ολα τα ΖΩΑ εκει πανω.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ενα μπουρδελο ηταν-ειναι-και θα ειναι μια ζωη λογω του απιστευτου κομπλεξισμου που δερνει ολα τα ΖΩΑ εκει πανω.

Ζώα υπάρχουν παντού, σε βορρά και νότο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πρώτον μην μου βρίζεις το βικινγκ και είναι μικρό παιδί και τέλος.. Μην κάνουμε οπαδικο θρεντ τους μικροτσουτσουνους. Νίκησε η παοκαρα στο είπα ?αχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποιος κάθεται τώρα να περιμένει να του στεγνώσουν τα νύχια

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
πρώτον μην μου βρίζεις το βικινγκ και είναι μικρό παιδί και τέλος.. Μην κάνουμε οπαδικο θρεντ τους μικροτσουτσουνους. Νίκησε η παοκαρα στο είπα ?αχαχαχαχαχα
στα ριπαπα μου κ ο βικινγκ κ η ζμπαουγκ.ασε που δεν ειμαι κ μικροτσουτσουνος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παιδιά ο ραο παο παντρεύεται! Του φτιάχνω φωτο άλμπουμ δώρο γάμου τις γυμνές της Μαριάννα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
στα ριπαπα μου κ ο βικινγκ κ η ζμπαουγκ.ασε που δεν ειμαι κ μικροτσουτσουνος.
εμείς εδώ όλοι μικρουληδες είμαστε. Και εγώ αγαμητη γεροντοκορη φυσικά. Σε βλέπω λιγουλάκι εκνευρισμενο. Να βάλω ένα χριστουγεννιαυικο τσάι ?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Χεστον μωρε...τον βαζει ο διαχειριστης να βριζει σε ολα τα θρεντ τους οπαδους των αλλων ομαδων  :jerking: θελω να δω τι θα κανουν, αν καμια μερα μεινουν μονοι στα θρεντ αυτος οι γαυροι και οι κλωνοι τους. :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χεστον μωρε...τον βαζει ο διαχειριστης να βριζει σε ολα τα θρεντ τους οπαδους των αλλων ομαδων  :jerking: θελω να δω τι θα κανουν, αν καμια μερα μεινουν μονοι στα θρεντ αυτος οι γαυροι και οι κλωνοι τους. :uglystupid:
βικινγκ τον χουζ βάζει ο αντισθενης ?αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα με την καμμια. Είναι απλά αρρωστακι ολυμπιακός μέχρι κόκκαλο και φυσικά είναι και λιγάκι βρωμοστομος. Κατά τα λοιπά είναι αξιαγάπητος..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Χεστον μωρε...τον βαζει ο διαχειριστης να βριζει σε ολα τα θρεντ τους οπαδους των αλλων ομαδων  :jerking: θελω να δω τι θα κανουν, αν καμια μερα μεινουν μονοι στα θρεντ αυτος οι γαυροι και οι κλωνοι τους. :uglystupid:
τελειωμενε βλακα,μονος σας βριζω.
Στ αρχιδια μου αν φυγετε.
Να ψοφησετε θελω.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
βικινγκ τον χουζ βάζει ο αντισθενης ?αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα με την καμμια. Είναι απλά αρρωστακι ολυμπιακός μέχρι κόκκαλο και φυσικά είναι και λιγάκι βρωμοστομος. Κατά τα λοιπά είναι αξιαγάπητος..
Ε ναι ποιον θες να βαλει καναν τιμημενο  :uglystupid: συνηθως τις βρωμοδουλειες τις κανουν τα κακα παιδια και οι βρωμοστομοι.. χαχαχα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
βρωμοπουτσος ειμαι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τελειωμενε βλακα,μονος σας βριζω.
Στ αρχιδια μου αν φυγετε.
Να ψοφησετε θελω.
τελειωμένος βλάκας είναι μόνο ο Μάξιμος. Ο βικινγκ μια χαρά παιδί είναι. Τι σε έπιασε με τους χουλιγκανισμους βραδιάτικα.. ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom