eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
το τζόκερ μου φτάνει!τι δωρο θα ηθελες;
όχι, αστειεύομαι.
κάτι προσωπικό είναι αυτό που θέλω.
το τζόκερ μου φτάνει!τι δωρο θα ηθελες;
τι δωρο θα ηθελες;
τι το κανει το κοριτσι ρε συ..... :'( :'( :'( :'( :'(
ΤΥπάρχουν δώρα ευχες που ζητάει κανεις
Υπάρχουν δώρα υλικά μικρά η μεγάλα.
Εξαρτάται τι απο όλα θες. Αν θέλεις ενα προσωπικο μικρο δωρο πχ ενα ωραιο πουλοβερ που ειδες πουκαμισο κτλ η μεγαλύτερο δωρο πχ ενα αυτοκινητο.
Οτι και να ειναι να διαλέξεις κάτι που θα σε ευχαριστήσει και θα σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμιας. Ο ραο παο θα παρει δωρο στο γκομενακι φετος μια βερα Πιθανολογω και ο βικινγκ ετσι οπως τον βλέπω του χρόνου με το καλο. Φέτος θα την παρει κανα αρωμα κανα σουτιεν κανα βρακι. Ο τσινα θα παρει δωρο στον ντοπα κανενα μουνακι για να απολαυσει το παιδι επιτελους και ο ντοπα θα παρει δωρο στον τσινα ενα καλο κρασι για να του θυμίσει την φιλία τους.
ο βασιλόφρων δεν ειναι υπερ των χριστουγεννιάτικων δωρων μαλλον θα πινει ολες τις γιορτες και θα ξεσαλώνει .
ΤΥπάρχουν δώρα ευχες που ζητάει κανεις
Υπάρχουν δώρα υλικά μικρά η μεγάλα.
Εξαρτάται τι απο όλα θες. Αν θέλεις ενα προσωπικο μικρο δωρο πχ ενα ωραιο πουλοβερ που ειδες πουκαμισο κτλ η μεγαλύτερο δωρο πχ ενα αυτοκινητο.
Οτι και να ειναι να διαλέξεις κάτι που θα σε ευχαριστήσει και θα σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμιας. Ο ραο παο θα παρει δωρο στο γκομενακι φετος μια βερα Πιθανολογω και ο βικινγκ ετσι οπως τον βλέπω του χρόνου με το καλο. Φέτος θα την παρει κανα αρωμα κανα σουτιεν κανα βρακι. Ο τσινα θα παρει δωρο στον ντοπα κανενα μουνακι για να απολαυσει το παιδι επιτελους και ο ντοπα θα παρει δωρο στον τσινα ενα καλο κρασι για να του θυμίσει την φιλία τους.
ο βασιλόφρων δεν ειναι υπερ των χριστουγεννιάτικων δωρων μαλλον θα πινει ολες τις γιορτες και θα ξεσαλώνει .
δεν μου λείπει τιποτα. Μονο να δω αγαπημενους και να ειναι καλα και να γελαω μαζι τους . και επισης να μην εχω αγχος . και μερικα λαμπιονιαερη εσυ τι θα θελες ?
ε αν δεν πηρες φεραρι που πας..; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
αυτοκίνητο πρωτοχρονιά -----> τσεκ, μου έχω πάρει
όχι Φερράρι όμως...![]()
τι το κανει το κοριτσι ρε συ..... :'( :'( :'( :'( :'(
ε αν δεν πηρες φεραρι που πας..; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εσυ γαμεις σαν τον ζαμπουνη;τι το κανει το κοριτσι ρε συ..... :'( :'( :'( :'( :'(
εσυ γαμεις σαν τον ζαμπουνη;
- μου επιτρέπετε κυρια να μπω;
-μπορω να βγω;
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ
δεν μου λείπει τιποτα. Μονο να δω αγαπημενους και να ειναι καλα και να γελαω μαζι τους . και επισης να μην εχω αγχος . και μερικα λαμπιονια![]()
αμα ειναι να στολισεις να στολισεις σωστα χαχαχαχαχαχαχα στολισα τελικα.σορτσάκι είναι αυτό ή βρακάκι?
στολίζεις στην φώτο? τα κατάφερες??
μου αρεσουν τα φωτακιατα λαμπιονια τι τα θες?![]()
Υπερβολές μανα μου... τελος παντως ευχαριστωαφου εισαι αστερι απο μονη σου![]()
αμα ειναι να στολισεις να στολισεις σωστα χαχαχαχαχαχαχα στολισα τελικα.![]()