raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.311
- Πόντοι
- 5.006
ο σλαβυανκα καποτε ηταν μια φονικη μηχανη..μετα κουρεψε την χαιτη και αρχισε τα στραπονιασματα
νομίζω κάποτε είχε γίνει και ένα ραντεβού θανάτου!![]()
ο σλαβυανκα καποτε ηταν μια φονικη μηχανη..μετα κουρεψε την χαιτη και αρχισε τα στραπονιασματα
Χρονια και ζαμανια.......Τελικα εμειs βλεπομαστε καθε φορα μετα απο πολεμο...Την καλησπερα μουκ. συμμαθητα, τα σεβη μου!
Για πολύ ρομαντικά
Γλυτώνεις και τους ματάκηδες.
γουσταρεις φασαρια μπαρμπα???Και τι σας νοιαζει εσας;
Οι κοινες ομως αναμνησεις συνεχιζουν να μας ενωνουν!Χρονια και ζαμανια.......Τελικα εμειs βλεπομαστε καθε φορα μετα απο πολεμο...Την καλησπερα μου
Ναι..........αλλα θα καταληξειs αλκοολικοs στο τελοs......Με τοσα που πινειs για να σου αρεσουνεΠαω σε μερη με χοντρες γιατι εχω περισσοτερες ελπιδες..![]()
Αυτό θα γινει έτσι και αλλιώς..Ναι..........αλλα θα καταληξειs αλκοολικοs στο τελοs......Με τοσα που πινειs για να σου αρεσουνε
Οι κοινες ομως αναμνησεις συνεχιζουν να μας ενωνουν!
Εγω παω κατευθειαν στιs ομορφεs......Τελειωνω στο λεπτο και κυριωs δεν παραγγελνω ουτε ενα ποτοΑυτό θα γινει έτσι και αλλιώς..![]()
![]()
γουσταρεις φασαρια μπαρμπα???
o σλαβυΕιναι ακομη.
Να κοιτατε πισω σας απο σημερα και μετα ...
o σλαβυ
![]()