eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Η κοπέλα φίλη σου ?γιατί την έχω δει στο αμάξι του βασιλοφρων μια δυο φορές.. Αχαχαχαχαχα
είχα κάψει την τυρόπιτα εκείνη την ημέρα...
Η κοπέλα φίλη σου ?γιατί την έχω δει στο αμάξι του βασιλοφρων μια δυο φορές.. Αχαχαχαχαχα
Σαούλ θα ανοίξεις φούρνο ?Ποιός θα το περίμενε ότι στις μέρες μας ο φούρναρης θα γαμούσε περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές...
Για αρχή θα τη στήνω έξω από μέρη που συχνάζουν μιλφ με τις τυρόπιτες στο χέριΣαούλ θα ανοίξεις φούρνο ?
και εγώ μιλφ είμαι γιατί δεν μου έδωσες μια μπουκιά τόσα χρόνια.Για αρχή θα τη στήνω έξω από μέρη που συχνάζουν μιλφ με τις τυρόπιτες στο χέρι
Σαούλ θα ανοίξεις φούρνο ?
Για αρχή θα τη στήνω έξω από μέρη που συχνάζουν μιλφ με τις τυρόπιτες στο χέρι
Τόσα χρόνια δεν είχαν δηλώσει οι γυναίκες την τυροπιτολαγνίακαι εγώ μιλφ είμαι γιατί δεν μου έδωσες μια μπουκιά τόσα χρόνια.
τώρα φτάσαμε στο σημείο όπου ο καθένας λέει ότι να ναι για λίγη δημοσιότητααν ειχε τολμησει καποιος στα χρονια που ημουν στο πανεπιστημιο να πει τετοιες αηδιες θα ειχε φαει μπουγελωμα, πισσα και πουπουλα, δημοσια διαπομπευση...
Μαν δομμάτιο οκ ντάξυ τοχουμε...για ζεστο δε ξερω...δεν εχω λεφτα για πετρελαιο
και ένα ζεστό δωμάτιο τώρα που κρυώνει ο καιρός δεν είναι κακό.
και εγώ μιλφ είμαι γιατί δεν μου έδωσες μια μπουκιά τόσα χρόνια.
θα πεινάσω με εσάς που έμπλεξαΤόσα χρόνια δεν είχαν δηλώσει οι γυναίκες την τυροπιτολαγνία
αν του πω είμαι τζιλφ.. Τζίφος αχαχαχαχαχα:o :o :S
Να ενημερώσουμε το φιλοθεαμον κοινό ότι ο χουζ στο φωτογραφία της ημέρας εβαλε δύο εξαιρετικά βινδεο
αν του πω είμαι τζιλφ.. Τζίφος αχαχαχαχαχα
Check out @happyhussy's Tweet:αν του πω είμαι τζιλφ.. Τζίφος αχαχαχαχαχα
μπορεις να μην βγαζεις το τουιτερ μου ;Check out @happyhussy's Tweet: