Ακριβως δεν ξερω τυπε,αλλα εχει σκληρηνει το θρεντ,πλησιαζει σε αγριοτητα το παλιο Chat/spam :S
Ποιος ακριβώς έκανε μεταστροφη, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατι ειμαι αφελής μαλλον.
Γιατι κατα κάποιο τρόπο ενω εσυ και ο αγιος και καλα ειχατε ενα θεματακι που τελικα δεν ειχατε οι περιλήψεις αφορουν εμενανε και κατι αλλες παπαριες που ακομα δεν εχω καταλαβει . Καλή η κολυμπηθρα του Σιλωαμ για μερικους αλλα ενημερώνω οτι κανεις απο τα πουτανοσπερματα που νομιζουν οτι εξιλεωθηκαν απεναντι μου δεν εξιλεώθηκε με ανακοινωσεις και παπαριτσες . Ουτε αποτελουν θέση δική μου οι ανακοινωσεις του μπλιζ. Το ξαναλέω για να ειμαστε σαφείς. Να περιμενετε καποιοι τον ιδιο τον διάβολο. απρόσμενα.
γεια σου λεχριτη
βρηκαν καποιοι τη κολυμπηθρα του σιλωαμ για εξιλέωση. μονο που δεν υπολογισαν τα δικα μου όρια ανοχης. Ανοχής οχι των μαλακιων που ελεγαν γιατι
εγω δεν εχω να χασω Τιποτα ενω εκεινοι πολλα.. ανοχής συμπεριφορών αηδίας μίσους κομπλεξισμού ψευτοαντρισμου και φιλιας μη χεσω..
To νήμα γαμήθηκε και ψόφησε. Αν είχε δίκιο η Έρι σε κάτι ήταν για την τοποθέτηση του νηματοθέτη, άκυρη παντελώς, μια χαρά πάτημα έδωσε στην Έρη να μας απαξιώσει υγρά και κατάμουτρα. Θέλουμε να εξιλεωθούμε λέει
Κατά τα άλλα να πάμε να γαμηθούμε, ο Βασιλόφρων είναι χρυσαυγίτης μπάτσος, απειλήθηκαν οικογένειες, δουλειές, δικάσθηκαν και καταδικάσθηκαν ως πουτάνες νικ για τις οποίες αποφασίσθηκε η δημόσια διαπόμπευση και άλλα ωραία για τα οποία μια σειρά από αγαπουλίστικα νικ ή κλώνοι κάνουν τουμπεκί ή σιγοντάρουν.
Καλά για την έκτρωση δε μπορώ καν να σχολιάσω, ότι πιο σιχαμερό και άθλιο θα μπορούσε να γραφεί από κάποιον, πόσο μάλλον από γυναίκα. Μόνο ο Λόπεζ βρέθηκε να γράψει μια κουβέντα, ντροπή μας.
Φυσικά ούτε με ενδιαφέρει να απαντώ σε επίπεδο χαμαιτυπείου, ούτε να τρέφω πάθη σε αναίσθητα νικ που προσπαθούν ανέλπιδα να είναι το επίκεντρο της προσοχής και του δράματος επί πτωμάτων.
Καλώς να ψοφήσει το νήμα, προσωπικά θα κρατήσω επαφή με ελάχιστους από εδώ, οριστικό τέλος από εμένα σ' αυτήν την αθλιότητα, μια καλημέρα μπορώ να την πω σε άλλα νήματα ή σε π.μ δεν χάθηκε ο κόσμος.