dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
εχω πιμι του τσινα που με προσκαλει σε αλληλομαλακια......![]()
μου ειχε στειλει κ εμενα παλια που ημουν μικρος
εχω πιμι του τσινα που με προσκαλει σε αλληλομαλακια......![]()
οση σχέση εχεις εσυ με την μπουτσαΛύστε μου μια απορία ρε μορτες ?τι σχέση έχει η τρολια τελικά του Αγίου προς τον νικ με εμένα για να καταλάβω γιατί είμαι και ξανθιά κατά την φωτο πάντα.. Και δεν τα πιάνω. Καλημέρα σας
τα μεταξύ τους ναι τα μεταξύ μας καθόλου.επίσης δεν συμφωνώ και δεν δέχομαι το κείμενο μπλιζ σε κανένα σημείο του. Αυτά. Συνε _χυστε..Μάλλον καμιά, απλά τα λύσαμε όλα τα θέματα μαζί.
Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα, που έλεγε μια παλια ελληνική παροιμία!![]()
από το μετρό σας γράφω. Είμαι στο τμήμα αρχαιοτήτων χεχε κάνω το άγαλμαΣήμερα είχε ξενάγηση σε σταθμους του Μετρο Θεσσαλονίκης. :S
από το μετρό σας γράφω. Είμαι στο τμήμα αρχαιοτήτων χεχε κάνω το άγαλμα
πως αισθάνεσαι που θα είμαστε πάλι ερωτευμένοιΛύστε μου μια απορία ρε μορτες ?τι σχέση έχει η τρολια τελικά του Αγίου προς τον νικ με εμένα για να καταλάβω γιατί είμαι και ξανθιά κατά την φωτο πάντα.. Και δεν τα πιάνω. Καλημέρα σας
ama εχεις φωτο ερις στειλεeri θα καθοσουν ποτε σε φανταρο η θα σου μυριζε
ama εχεις φωτο ερις στειλε
κι εγω δε θα σ αφήσω ετσι ;)
ο τσινας είναι αβερτος με τους κολλητούς του ;) ;) ;)
τι αξιωμα είναι αυτό παλιειμαι η βρωμα του σαιτ![]()
Λύστε μου μια απορία ρε μορτες ?τι σχέση έχει η τρολια τελικά του Αγίου προς τον νικ με εμένα για να καταλάβω γιατί είμαι και ξανθιά κατά την φωτο πάντα.. Και δεν τα πιάνω. Καλημέρα σας
ντοπα απο τοτε που ξυρίσες κωλομαγουλα εχω αρχίσει να σε βλεπω με αλλο μάτι ;)ειμαι η βρωμα του σαιτ![]()
το πιασαΚαμία.
Απλώς ο κ. νηματοθέτης έκαμε μια ανακεφαλαίωση όλων όσων έχουν συμβεί στα νήματα που άνοιξε, και θεώρησε δέον να ξεκαθαρίσει την θέση του.![]()
eri θα καθοσουν ποτε σε φανταρο η θα σου μυριζε
μπειμπι έχεις καταλάβει την ηλικία μου η θα λέμε τα ίδια και τα ίδια απλά για να το παίξουμε σκληρά αντρακια ?εχεις ελπιδες σε παραμεθόριες περιοχες