astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ειχα δουλειες!!!!ειμανε σαλλλονικη!
εσυ επεστρεψες απο τα πσαρεματα!
έλα ρε, πήρες Έρη?
το πσάρεμα τελείωσε και μάλλον οριστικά, το πολυήμερο με κουράζει![]()
στα ειπα και τσι προαλλες!! Στην ηλικια μας θελει βαρια βαρια καμμια συρτη! οχι βαθεια καθετη!![]()
Στην δική μου την ηλικία τι θέλει;![]()
καλη ψυχη ! θειτσο!![]()
το καλό ψάρι θέλει κόπο ρε φίλε, αλλά γέρασα πολύ πια και δεν έχω υπομονή, του αφρού πλέον και όσα αρπάξει η απόχη ;)στα ειπα και τσι προαλλες!! Στην ηλικια μας θελει βαρια βαρια καμμια συρτη! οχι βαθεια καθετη!![]()
το καλό ψάρι θέλει κόπο ρε φίλε, αλλά γέρασα πολύ πια και δεν έχω υπομονή, του αφρού πλέον και όσα αρπάξει η απόχη ;)
αυτή είναι από την ταυτότητα που είχα βγάλει το εννενηντατέσερο, που τη βρήκες?
που ειναι ο δευκα. Θέλω να συζητήσω περί ηθικής . Είναι σωστό να θίγουμε το γύναιο που έψαχνε φωτο μου διακινουσε οτι ψεμα γουσταρε στα πιμια της και μου εστελνε πμ της πουτσας με περιεχομενο "ερι τι κανεις κοριτσακι εισαι καλα βαριεμαι γιατι δεν μου μιλας εγινε κατι;" Είναι ηθικον να την κανω ρομπα στο επαγγελματικο της περιβάλλον; η θα χαλασει η ζωουλα του τσουλιου ; γιατι κακια ερι βγαζεις χολη .
Κύριοι ο χριστιανισμος πεθανε...
Υ.γ δευκα για τον φιλο σου τον αλκοολικο φανταζομαι ως απογοητευμενος συζυγος συμπασχεις οποτε κατανοω![]()
στα παπαρια μου αγιε. το ηθος σε οσους εχουν στους αλητες παιζουμε μπαλιτσα αλλιως..Ως νομικός που είστε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι μια έκλυτη συμπεριφορά από το ένα μέρος, δεν "νομιμοποιεί"-δικαιολογεί την έκλυτη συμεριφορά και από το άλλο μέρος.
ρε παπάρα στείλε και σε μένα αφού ξέρεις είμαι ζουλιάρηςΕχεις PM