life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αμα βλεπω συνανθρωπο μου να υποφερει....δεν χανω στιγμη...........Παντα εχω μαζι μου φτυαρι για τιs δυσκολεs στιγμεsεισαι τοσο ευγενης
Αμα βλεπω συνανθρωπο μου να υποφερει....δεν χανω στιγμη...........Παντα εχω μαζι μου φτυαρι για τιs δυσκολεs στιγμεsεισαι τοσο ευγενης
συσσωμη η ομαδα λεω σιγα σιγα να ξεκινησουμε το μπαχαλο κατσε να βανω μια βοτκα![]()
Ποσο φορολογειται το ηδυποτον????Captain Morgan χυμο ανανα παρακαλω πολυ.......![]()
![]()
![]()
οι εκτρωσεις ειναι οδυνηρες καταστασεις για καθε γυναικα. εαν ισχυει κακως το χτυπας δημοσιως εαν το πιστευεις κιολας και δεν τρολαρεις ακομα χειροτερα να το θιγεις εισαι και γυναικα. [size=18pt]οσο γερνας γινεσαι χειροτερη κοψε το νετ σε χαλαει.[/size] γυρνα το στο παραδοσιακο μπινελικι και ασε τις κατινιες.
Ποσο φορολογειται το ηδυποτον????
Τα εγχωρια τσιπουρα θα υποστουν αφαιμαξη???
Αυτο ειναι αυτονοητο......Κι εγω ξεχναω..............μεταΔεν ξερω τυπε, πινω για να ξεχασω......χικ...
εσυ τα ξες καλυτερα απο την καλη και την αναποδη. Οταν εκανες την εκτρωση τουλαχιστον σε βοηθησε η σου τα εφαγε και σε παρατησε και στα εδωσε ο αλεξ![]()
Μόνος θα τους φας;ξερω οτι εχω γινει γραφικος αλλα εχω κεφτεδες με χορτα και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.
το γεγονος,οχι τους κεφτεδες![]()
Αυτο ειναι αυτονοητο......Κι εγω ξεχναω..............μετα
Το θεμα ειναι πριν.....οταν το αγοραζει καποιοs
Bιβα![]()
Το ειπε εξ αρχηs τυπε........Οι καλοι χριστιανοι πεθανανε....θα μαs παρουν φαλαγγι τα τζιχαντιαΜόνος θα τους φας;
Το ειπε εξ αρχηs τυπε........Οι καλοι χριστιανοι πεθανανε....θα μαs παρουν φαλαγγι τα τζιχαντια
Σημερα χασανε 3( Σακελαρ Νικολο Παναγου) ....Αρα σε 365 μερεs ποσουs??? Που θα παει ??Ασ'τα τυπε, περα απο το χαβαλε εχουμε μπλεξει για τα κακα με τους θεομουρλους.
Θα περάσω από το σπίτι του, θα φιλοτιμηθεί δεν μπορείΤο ειπε εξ αρχηs τυπε........Οι καλοι χριστιανοι πεθανανε....θα μαs παρουν φαλαγγι τα τζιχαντια
Εχει απωτερο σκοπο ο παιχτηs...........Ετσι εξηγειται το πραγμαΑφου μπρε στον παραδεισο θα τον περιμενουν 72 παρθενες, λιγο το χεις???
Τι ειναι φιλοτιμο ???Θα περάσω από το σπίτι του, θα φιλοτιμηθεί δεν μπορεί
Δεν ξέρω, έχω ακούσει να το λένε και είπα να το πω και εγώ![]()