raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.297
- Πόντοι
- 5.006
λιγα ατομα σε αγαπήσαμε πραγματικα εδώ μεσα...οτι κ να εγινε θα μεινει μεταξυ μας στην τρυπα στα πατησια που μεναμε
με αγαπησε με γαμησε με παρατησε
εσυ κανε ροκα σου
λιγα ατομα σε αγαπήσαμε πραγματικα εδώ μεσα...οτι κ να εγινε θα μεινει μεταξυ μας στην τρυπα στα πατησια που μεναμε
με αγαπησε με γαμησε με παρατησε
εσυ κανε ροκα σου
λιγα ατομα σε αγαπήσαμε πραγματικα εδώ μεσα...
εγω και ο τσινας...για πες ονοματα
Οπως πολυ καλα αντιλαμβανεσαι περισσοτερο απο ορισμενες 'διανοιες' που δεν καταλαβαινουν τι κανουν οι κολλητοι τους και τρωνε ο,τι παραμυθι τους πλασαρουν, με απώτερο στόχο μια ένδοξη πορεία στο σαιτ.Έχει μυαλό;![]()
Οσες ξερογλειφονται σε νταβαδες πως τις λεμε??Ροζυ θίχτηκες; στα αρχιδια του παππου μου του σαράντη.. αλλα βρε παιδι μου όσες πινουν καφεδες δημοσιως με νταβαδες και έχουν παρε δωσε τις λεμε πουτανες στο χωριο μου. Πανε ψαξε τωρα μαζι με τις κατινες που κανεις παρεακι το φεισμπουκ για να βρεις φωτο μου να στελνεις στον ενα και στον αλλο με πιμια και ασε το στυλακι εγω που δεν πειραξα κανενα και με αδικει η ερι. επισης παρε πουλο απο εδω . ευχαριστω![]()
Πιασε και μια με πορτοκαλι!!!συσσωμη η ομαδα λεω σιγα σιγα να ξεκινησουμε το μπαχαλο κατσε να βανω μια βοτκα![]()
εγω και ο τσινας...
Απο παντα!!!επειδη δεν πολυπαρακολουθω τσακωθηκαν τα κοριτσια ?![]()
αμα σε ρωτησει ποιο ειναι το επαθλο πες τον αλεξΑπο παντα!!!![]()
Απο παντα!!!
Μονο που εγω τον θελω ζωντανο,ενω η αλλη σουβλισμενο!!αμα σε ρωτησει ποιο ειναι το επαθλο πες τον αλεξ![]()
εσυ τα ξες καλυτερα απο την καλη και την αναποδη. Οταν εκανες την εκτρωση τουλαχιστον σε βοηθησε η σου τα εφαγε και σε παρατησε και στα εδωσε ο αλεξΟσες ξερογλειφονται σε νταβαδες πως τις λεμε??
Μην ανησυχεις δεν θιγομαι απο οσους εχω χεσμενους.
Τις καλησπερες μου!!!
γιατι ρε εγω σας ειχα και τις δυο πολυ ψαγμενες για κατινιες και μαλκιες