Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εντωμεταξυ μερικοι μολογουν χωρις ξυλο  :rolleyes: :grin: υποθεση 2 καποιος ειναι κερατας. μαθαινει οτι η συζυγος μπαινει στο μπου και πηδιεται με γνωστο μεγαλοτσουτσουνο μελος (δεν ειναι ο νικ για να μην παρεξηγηθουμε   :grin: )  τι κανει
1) την βαζει να του παρει πιπα
2) την στελνει στην μανουλα
3) την παρακαλαει να γυρισει πισω
4) κανει την προσευχη του και την σκοτωνει σαν τζιχαιστης
5) τιποτα απο τα παραπανω   :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.811
Πόντοι
606
δεν υπαρχουν στρατοπαιδα βικινγκ.ενας κουραστικος ειναι που γραφει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
του το λενε ολοι και δεν το καταλαβαινει.το σαιτ δεν το εχει αγορασει κανενας μας και οποιος θελει γραφει οπου θελει.αλλα να κουραζεις,να στο λενε και να ξανακουραζεις ειναι το λιγοτερο βλακεια.εχθες τον ρωτησα αν εχει κουραστει και ο ιδιος να μας λεει για την ερη και αρχισε τα πονηρηδικα τυπου "κανε στην ακρη ρε παλληκαρι μου".
και ερωτω.πεντε εκατομμυρια εχει μονο η Αθηνα.
ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕ? :grin:

παω να κανω μια ξαπλωτικη τωρα γιατι ειμαι νταουν και νοιωθω κουρασμενος :tired:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
υπαρχουν νικς τα οποια καταλαβαινουν τι τους γινεται ! ...... και νικς τα οποια ειναι πραγματικα κομπλεξικα !!!
βεβαια ο καθενας - εφοσον ειναι και ενηλικος - φανταζομαι οτι μπαινει για τους δικους του λογους στο μπου και επιλεγει το τι θα κανει εδω μεσα! το να μπαινεις σε ενα θρεντ του οποιου ο μοναδικος λογος υπαρξης ειναι να "καυλαντισουν" μεσα σε πολιτισμενα πλαισια τα μελη του, χαλαρωνοντας απο την δουλεια που κανουν εκεινη την στιγμη - κατα πλειοψηφια παντα - και να αρχισεις τις ψαγμενες εξυπναδιστικες μαλακιες η κανοντς τον ξερολα παπαρα δεν το βλεπω λογικο! ..... αρα αν τα μελη του θρεντ αδιαφορουν για σενα μην ψαχνεις να βρεις λαθος σε αυτους αλλα σε σενα. Παιξε μπαλλα οπως πρεπει και θα δεις οτι ολα ειναι καλα και μαλιστα εχει και επιπεδο πολλες φορες οσο και αν δεν περιμενεις να βρεις κατι τετοιο σε μπουρδελοσαιτ! ......  :hi:

Την περιγραφεις εξαιρετικα.  :thumbsup:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν υπαρχουν στρατοπαιδα βικινγκ.ενας κουραστικος ειναι που γραφει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
του το λενε ολοι και δεν το καταλαβαινει.το σαιτ δεν το εχει αγορασει κανενας μας και οποιος θελει γραφει οπου θελει.αλλα να κουραζεις,να στο λενε και να ξανακουραζεις ειναι το λιγοτερο βλακεια.εχθες τον ρωτησα αν εχει κουραστει και ο ιδιος να μας λεει για την ερη και αρχισε τα πονηρηδικα τυπου "κανε στην ακρη ρε παλληκαρι μου".
και ερωτω.πεντε εκατομμυρια εχει μονο η Αθηνα.
ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕ? :grin:

παω να κανω μια ξαπλωτικη τωρα γιατι ειμαι νταουν και νοιωθω κουρασμενος :tired:

souglakos4.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.811
Πόντοι
606
σε αυτη τη φαση τον παρακολουθουμε να γελαει μονος του :headbang:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
εντωμεταξυ μερικοι μολογουν χωρις ξυλο  :rolleyes: :grin: υποθεση 2 καποιος ειναι κερατας. μαθαινει οτι η συζυγος μπαινει στο μπου και πηδιεται με γνωστο μεγαλοτσουτσουνο μελος (δεν ειναι ο νικ για να μην παρεξηγηθουμε   :grin: )  τι κανει
1) την βαζει να του παρει πιπα
2) την στελνει στην μανουλα
3) την παρακαλαει να γυρισει πισω
4) κανει την προσευχη του και την σκοτωνει σαν τζιχαιστης
5) τιποτα απο τα παραπανω   :grin:

ερι εγω ξυριζω τον κωλο μου  :)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αντε ξεκολατε με τις μλκ, και ακουστε σημερα σε δ.υ που ημουν για κατι δουλειες ειχε σε αλλο χωρο διπλα και σεμιναρια. Βγαινει ενα θεομουνο ξανθο με κωλαρα  :erection: (φορουσε φορμα) μιλαμε προσωπαρα και ψιλη ,ηλικια γυρω στα 25 φυσικα δεν με εδωσε και πολυ σημασια εμενα  :grin: αλλα νταξει δεν εκανα και εγω καμια κινηση. Ειναι ομως ενα μπουφος που τον κοιταει τον χαμογελαει το ιδιο κανει αυτο αλλα ο βλαξ δεν παει να την μιλησει, σε καποια στιγμη φευγει προς τα εξω αυτη φευγει και αυτος ωραια λεω δεν ειναι τοσο μλκ και θα παει να της μιλησει  και το οργιο φευγει απο αλλον δρομο.Πωω λεω ρε πουστικ δεν μπορουσε να με σκασει εμενα κανα χαμογελο  να την παω κατευθυαν στις τουαλετες  :headbang: :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αντε ξεκολατε με τις μλκ, και ακουστε σημερα σε δ.υ που ημουν για κατι δουλειες ειχε σε αλλο χωρο διπλα και σεμιναρια. Βγαινει ενα θεομουνο ξανθο με κωλαρα  :erection: (φορουσε φορμα) μιλαμε προσωπαρα και ψιλη ,ηλικια γυρω στα 25 φυσικα δεν με εδωσε και πολυ σημασια εμενα  :grin: αλλα νταξει δεν εκανα και εγω καμια κινηση. Ειναι ομως ενα μπουφος που τον κοιταει τον χαμογελαει το ιδιο κανει αυτο αλλα ο βλαξ δεν παει να την μιλησει, σε καποια στιγμη φευγει προς τα εξω αυτη φευγει και αυτος ωραια λεω δεν ειναι τοσο μλκ και θα παει να της μιλησει  και το οργιο φευγει απο αλλον δρομο.Πωω λεω ρε πουστικ δεν μπορουσε να με σκασει εμενα κανα χαμογελο  να την παω κατευθυαν στις τουαλετες  :headbang: :grin:

Τι εγιναν οι αντρες στις μερες μας........ Μηπως ηταν ψιλομπαζο ο τυπος???

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166

εμενα με εχουν κοιταξει πολλες φορες γκομενες κ μου χαμογελασαν καυλιαρικα κ δεν εκανα καμια κινηση

καπιες φορες τις κοιταξα με μισος κ εφυγα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τι εγιναν οι αντρες στις μερες μας........ Μηπως ηταν ψιλομπαζο ο τυπος???
Οχι ρε μια χαρα εμφανισιακα, αφου σε λεω φαινοταν η γκομενα οτι τον επαιζε.Αλλα μπουφος, γιατι μιλαμε για πολυ νιμου  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom