NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Χείρα παιδί μου οχι χήραποια χήρα; ; εχει και αλλη;:o και ηθελε και πιπα απο την γκομενα του βικινγκ;
![]()
Χείρα παιδί μου οχι χήραποια χήρα; ; εχει και αλλη;:o και ηθελε και πιπα απο την γκομενα του βικινγκ;
![]()
Αστικός μύθος κατασκευασμένος από τον αληταρά τον Κοσμάαν η δικια σου ειναι μικρη τοτε εγω εχω @@![]()
α χιλια συγνωμη κατσε να ποσταρω πινοντας κρασια μαλακιες απο βιβλια για να το παιξω βαθια μορφωση και ετσ..Χείρα παιδί μου οχι χήρα
Αστικός μύθος κατασκευασμένος από τον αληταρά τον Κοσμά![]()
ο κοθμας τι μου κανει; καιρό έχω να τον ακουσω δωστου τις ευχες μουΑστικός μύθος κατασκευασμένος από τον αληταρά τον Κοσμά![]()
και το πιο αχρηστο αγραμματο γομαρι μπορει να διαβασει ενα βιβλιο δεν λεει κατι απεναντιας αν ο δικος σου απολογισμος ζωης γραφοταν ποτε θα περιειχε μονο δυο σελιδες κι αυτες σκληρες την μπροστινη και την πισωα χιλια συγνωμη κατσε να ποσταρω πινοντας κρασια μαλακιες απο βιβλια για να το παιξω βαθια μορφωση και ετσ..![]()
Καλά είναι ;)Που χάθηκε ο Κοσμάς;![]()
που ειναι ο χουζ ρε παιδια να δουμε κανα κωλο;![]()
και τοτε γιατι μου αρεσει η πουτσα;Μήπως ρέπετε προς το ffm, κυρία;![]()
για την δικη σου καμπουρα εχεις να μας πεις τιποτα σιχαμενο απολειφαδι της ζωης ? οι ξεπεσμενοι ριχαρδοι τοκογλυφοι ποιοι ειναι ακριβως?πως γινεται παντα οσοι δεν εχουν βγαλει καλα καλα το σχολειο να προσπαθουν να το παιξουν μορφωση . Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι κατι πρωην πλουσιοι ξεπεσμενοι ριχαρδοι τοκογλύφοι βεβαια, η κατι αλλοι αποτυχημενοι επιχειρηματιες που μεταναστευσαν μαζι με τη κυρα που πηραν για να ανέβει το κοινωνικο τους στατους κισ μαι ας![]()
και τοτε γιατι μου αρεσει η πουτσα;για δες κατι προσβληματισμους στα γεραματα
![]()
φαινονται να το απολαμβανουν. που τετοια τυχη εμεις
φαινονται να το απολαμβανουν. που τετοια τυχη εμεις![]()
λες να βγω με την γκομενα του βικινγκ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ![]()
![]()
Το ffm που λέγαμε ...
θες να ρθει να σε παρει ενα φιλος μου σε κανα τεταρτο να πατε για ψαρακι?λες να βγω με την γκομενα του βικινγκ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ
λες να βγω με την γκομενα του βικινγκ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ