κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.186
- Πόντοι
- 19.795
Ναι σορυ. Εδω που ειμαι, ειμαι μια ωρα πισω.Τωρα μαλλον καλημερα
Ναι σορυ. Εδω που ειμαι, ειμαι μια ωρα πισω.Τωρα μαλλον καλημερα
Καλα ειμαστε και εκει. Αρκει να ξερουμε να απολαμβανουμε αυτα που μας δινει πλουσιοπαροχα η φυση. Τον ηλιο και τη θαλασσα.Οκ ναθινγκ ....Εμειs που ειμαστε εδω ειμαστε 30 χρονια πισω![]()
Τον τελευταιο χρονο που ειμαι μελος ποια εχει συχνοτερη παρουσια??την ερη
Ελεγα καληνυχτα???
![]()
![]()
![]()
Μην ανησυχεις δεν το ακουσε η Σβετλανα!!!Ωπα ωπα ωπα..............Δεν τα κοβουμε ολα....Αναθεωρησε...Παμε απ την αρχη παλι
Φαντάζεσαι να ερθει ξυρισμενη??Παρολο που δεν ειμαι και πολυ φαν των μεγαλωνεχω κανονισει για αυτο αυριο. Με τραβηξε το τριχωτο μουνακι. Κοστος 60 γιουρια για μια ωρα.
![]()
Θα σηκωθω να φυγω. Στην αγγελια λεει οτι θα παρω οτι βλεπω στη φωτογραφια.Φαντάζεσαι να ερθει ξυρισμενη??![]()
Εκφραστικοτατη ποζα η μανταμ, εχεις δικιο για την επιλογη.
MallorcaΑν ερθει ξυρισμενη, παω εγω..........Ραντεβου που κλειστηκε δεν γινεται ν αναβληθει....αλλα ξεχασα ειναι σ αλλη χωρα :S
Μπορεις και να περιμενεις να φυτρωσουνΘα σηκωθω να φυγω. Στην αγγελια λεει οτι θα παρω οτι βλεπω στη φωτογραφια.
κεφαλι και ποδια δε θα χει?Θα σηκωθω να φυγω. Στην αγγελια λεει οτι θα παρω οτι βλεπω στη φωτογραφια.
και με το ξενυχτι βγαινουν οι τριχες,να τα λεμε αυταΜε σπατουλαρισμα πολυωρο βγαινουν σχετικα γρηγορα![]()
αληθεια.ορκιζομαι
μπουενος αιρες κωλογερεKαληνυχτα παιδακια. Buenos noches ninos.
Ελεγα καληνυχτα???
![]()
![]()
![]()