life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ομολογω οτι αυτο δεν το ηξερα.......κι αs εχω κανει θαλαμοφυλακαsΜετά το βάζεις στη θέση του καταρράκτη στο σαλόνι για καλύτερο φενγκ σουι!!!
![]()
Ομολογω οτι αυτο δεν το ηξερα.......κι αs εχω κανει θαλαμοφυλακαsΜετά το βάζεις στη θέση του καταρράκτη στο σαλόνι για καλύτερο φενγκ σουι!!!
![]()
τωρα που ειπες σαψαλο, να χαμε κανα θραψαλο τι ωραια θα ταν....το σαψαλο![]()
Πορτοκαλι γλυκό κουταλιούμια που ηρθατε καθηστε παιδια να προσφερουμε ενα νερατζακι ενα κουαντρο μια σουμαδα ενα σαλεπι ερχεται και η παιδουλα σε λιγο εχει παει μπαλετο να τα πουμε![]()
ακομα με τον αλεξ εισαι εσυ?Πορτοκαλι γλυκό κουταλιού![]()
Εχουμε το τσιπουρο, αρα μαs λειπει το θραψαλο....Μιαν ετεραν φοραντωρα που ειπες σαψαλο, να χαμε κανα θραψαλο τι ωραια θα ταν....
τυπε οταν της κανω το ιντερνετικο μνημοσυνο θα σε παω για ψαροσουπατωρα που ειπες σαψαλο, να χαμε κανα θραψαλο τι ωραια θα ταν....
τηγανητά καλυτερατωρα που ειπες σαψαλο, να χαμε κανα θραψαλο τι ωραια θα ταν....
ποιος σε πειραξε χυστη μου?10 σελιδες μανουρα κ ουτε ενα ραντεβου θανατου.
Παπαρια μαντολες δηλαδη
εμενα?ποιος σε πειραξε χυστη μου?
τυπε η ερη ειναι ενα σπασμενο νικ που απλα το χουμε εδω να το γλενταμε να περναμε την ωρα μας χλευαζονταςεμενα?
Ο μπακαλης εκανε δηλωση οτι θα με σκοτωσει αλλα ακομη τον περιμενω.
Για την ερι ελεγα που βριζεται εδω με διαφορους αλλα ουτε καν μια γαμωμαννα δεν εχει πεσει.
τι γαμωμαννα, ουτε σκετο γαμα δεν εχει πεσει με την ερι...εμενα?
Ο μπακαλης εκανε δηλωση οτι θα με σκοτωσει αλλα ακομη τον περιμενω.
Για την ερι ελεγα που βριζεται εδω με διαφορους αλλα ουτε καν μια γαμωμαννα δεν εχει πεσει.
τιποτα περιμενουμε την πρωτη νιοτη να την γλεντησουμεΤι λέει?
Χαμοs...........Τι λέει?
χα,χα,χα.τυπε η ερη ειναι ενα σπασμενο νικ που απλα το χουμε εδω να το γλενταμε να περναμε την ωρα μας χλευαζοντας![]()
τυπε απο τοτε που της εβαλες το γκιφ με το χερι στο κωλαντερο νομιζω εχει αρχισει να σε βλεπει ερωτικαχα,χα,χα.
Το ποιος χλευαζει-γλενταει ποιον,ασε να το ξερω καλυτερα.