Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
445131_6cc006d.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
Πεοπαλινδρομείτε ενδοπαλαμικώς άπαντες;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467
κ. The Saint!,
θεωρώ ότι κατά την διάρκεια των φωτεινών διαλειμμάτων σας [ τα οποία όλο και σπανίζουν ] επιδεικνύετε ένα πολύ έξυπνο άνθρωπο και καθόλου επιλεκτική μνήμη.
Κατά συνέπεια θεωρώ τουλάχιστον ως ατυχή την ανάρτησίν σας περί συνεργασίας μου με < γνωστά τραμπουκοτρόλ > κλπ Σε κάθε άλλη περίπτωσιν και εφόσον εμμένετε στην ατυχή διατύπωσίν σας, καλείσθε να το αποδείξετε κατονομάζοντας τόσο τα < γνωστά τραμπουκοτρολ > όσο και κυρίως παραθέτοντας πλειάδα αναρτήσεων, που αποδεικνύουν την συνεργασίαν μου αυτή.
Κατά τα λοιπά και ως προς το < ξιπασμένο ζεύγος > [ δική σας έκφρασις ] έχω να είπω ότι πρόκειται περί διαφορετικής αντιμετωπίσεως του ιδίου φαινομένου.
Σεις θέλετε την παρουσίαν του ξιπασμένου ζεύγους ούτως ώστε να σας διασκεδάζουν - δίκην κλόοουν - με την αφέλειά τους και το χαμηλό πνευματικό επίπεδό τους.
Αντίθετα στο νηματοθέτη απαρέσκει η επαρχιώτικη κομπορρημοσύνη, που το ζεύγος αποπνέει, η έκδηλη κακογουστιά τους, το μέτριο έως χαμηλό IQ τους, η αλλαζονεία τους, η έπαρσή τους και η διαρκής αγωνία τους να μας πείσουν ότι είναι ερωτευμένοι, ότι η κα. Wilde Rose είναι top model, ο κ. Alex71 είναι ακαταμάχητος εραστής με χιλιάδες πρώην και λοιπές γελοιότητες τέτοιου είδους.
Για τον λόγο αυτό ο νηματοθέτης εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσουν από το νήμα επειδή δεν συνάδουν με το ύφος και το επίπεδο των λοιπών συμμετεχόντων. Ουδείς εκφράστηκε αρνητικά στην προτροπή αυτή του νηματοθέτου. Πλην ίσως υμών για τους λόγους που αναφέρετε στην ανάρτησή σας και δηλαδή για να τους χρησιμοποιείτε ως κλόουν. Ενθυμούμαι, χαρακτηριστικά, τον διάλογό σας με τον κ. alex71, με θέμα το γιατί θα πρέπει συνέχεια να επιδεικνύουν δημόσια την σχέση τους. Ο κ. Alex71 γελοιοποιήθηκε, όλοι μας γελάσαμε, το ζεύγος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Αυτά όμως δεν μπορούν να επαναλαμβάνονται τουλάχιστον κατά το νηματοθέτη.
Άλλωστε ο λόγος για τον οποίο αποχώρησαν από το νήμα, δεν ήταν η προτροπή του νηματοθέτου αλλά:
- ο κ. Alex71 αποχώρησε επειδή - βλαξ ων - πίστευε ότι το νήμα θα υφίστατο ανεπανάληπτο πλήγμα από την αποχώρησίν του.
- η κα. Wilde Rose έχει αραιώσει κατά πολύ την παρουσία της στο νήμα επειδή [ επιτέλους ] απέκτησε σχέση στην πραγματική ζωή της και είναι απορροφημένη και ερωτευμένη [ και καλά κάνει και εμάς δεν μας πέφτει λόγος ]. Μην ξεχνάτε άλλωστε, κ. The Saint!, ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες η κα. Wilde Rose εισήλθε στο νήμα μας για να δηλώσει στην μία από τις 3 αναρτήσεις της ότι είναι ερωτευμένη με τον κ. alex71 και ότι παραμένει πιστή σ΄ αυτόν, ως εάν ημείς είχομεν κνησμόν εις τους όρχεις μας περί του αν του είναι πιστή ή ου.

κ. Χιονοστροβιλλομάτη,

Αν ψάχνετε εις εμέ το νικ που θα δώσει συνέχεια στον διχασμό που κατάφερε να ενσπείρει ο μακαρίτης Πίο πίο, θα σας συμβούλευα να ψάξετε αλλού.
Όπως και ο ίδιος έχετε παραδεχθεί σε παλαιότερη ανάρτησή σας, με την οποία μας κινοποιούσατε τις προς διαγραφίν του νικ σας σκέψεις σας, έχετε κάνει κάνει λάθη (όπως άλλωστε όλοι μας), και η δήλωσή σας αυτή από μόνη της μου αρκεί.

Κατά τα λοιπά και ως προς το ξιπασμένο ζεύγος, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι δεν ήμουν ο μόνος που αντιτάχθηκα. Άλλωστε αν ήμουν ο μόνος, το (αναπάντεχο δι εσάς) αποτέλεσμα μιας διχαστικής ψηφοφορίας-διλήμματος  που είχατε θέσει προς ψήφιση στο προηγούμενο σας νήμα, δεν θα σας προξενούσε την ανάγκη να αποχωρήσετε από αυτό.

Κλείνοντας, και επειδή έχω πέσει και εγώ σε αυτόν το βρόγχο, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους, πως η μισαλλοδοξία είναι κάκιστη ως σύμβουλος ακόμα και σε ένα διαδικτυακό "παιχνίδι" όπως ετούτο εδώ που βρισκόμαστε. Θολώνει την κρίση του κάθε "παίκτη" με αποτέλεσμα να χάνει τον στόχο που δεν είναι αλλος από την διασκέδαση.

Καλό βράδυ σε όλους σας.  

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
Παντως παίζει να είχε δίκιο ο μακαρίτης ο Πίο πίο και να είναι ο Έρις από Αλβανία. Γιατί η Ερι είναι ίσως η μόνη εδώ μέσα που έχει  αρχίδια.  Όχι μονον έχει αντέξει εκατοντάδες τραμπουκίσματα, αλλά και  παραδέχεται πότε υπερέβει τα εσκαμμένα.
εχει αρχιδια?  :new_shocked: κανονικα θες να πεις με σπορια?  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
ποια μουνια με ψηφισαν στον διαγωνισμο του μιστερ μαλακας???? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
εικοτολογω ότι είναι μπαρμπαδες από το θρεντ αυτό... :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom