maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κατι παραπανω θα ξερω για ΦΕΛΛΟΥΣ που επιπλεουν. Ευχαριστω που με επιβεβαιωνετε εξοχοτατε. Θελετε να δημοσιοποιησετε στην ομηγυρη τι αλλο σας εχει ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ Η ΒΡΩΜΑ του νηματος περι των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ μου???
Κανενα προβλημα απο μερους μου αν δεν το εχετε καταλαβει, προφανως δεν το εχετε καταλαβει, ειπαμε κατι βλεπω στο βαθος να ΕΠΙΠΛΕΕΙ.
Απαντησα στον μπλιζ για αυτο, υπαρχει η ευκολη λυση και τελος. ;)Διαφωνώ.
Αν αφήναμε τρόλ ατρολάριστα, θα έμπαινε όποτε γούσταρε ο Ντιντής (π.χ.) και θα έριχνε αβέρτα γομαμάνες και χεσίματα σε κρανιά νεκρών. Υπάρχει άλλωστε λίαν προσφατο παράδειγμα.
Γεγονός.
Κουράδα θά ΄ναι.
Συμφωνώ με.τη διαφωνία σου αν και δεν ξέρω με τι διαφωνείς.Διαφωνώ.
Θα ασχοληθεις μονο αμα σε βριζει και δεν ειναι ρουφιανια αυτο. ;)
Συμφωνώ με.τη διαφωνία σου αν και δεν ξέρω με τι διαφωνείς.
Εγω ειμαι μονογαμικος τυπος και μ'αρεσει μονο της δικιας μου. Δεν μ'ενδιαφερουν τα αλλα τα μουνι@γιατι δεν εχει ωραιο μουνι;
Ακόμα έχει γλωσσοκοπανες απλά φοράνε παντελόνια ενίοτε.και τι γλωσσοκοπάνες θυλικά νικ είχε το σάιτ κάποτε
Κουράδα θά ΄ναι.
ωραια και για να χουμε καλο ρωτημα ποιος φταιει για ολη αυτη την ιστορια?
Καλησπέρα Μπλιζ και Σ όλο τον κοσμοΟύτε και ο ίδιος θυμάται πλέον.
Καλησπέρα, κ. HoF!
Ενταξει εγω ειπα τι κανεις σε ενα τρολ που ασχολητε μαζι σου ;) αν θελεις να το συνεχισεις τρολαροντασ το για μενα ειναι λαθος. Αυτα, τελος με το θεμα.Αν δε σε εχει βρισει ή για την ακριβεια τον εχεις βρισει και κατηγορησει και απαντησε και ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ, τι εισαι?????
Ρητορικο.
Και το παρτυ που στηνεις ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ειναι ακομα πιο "λεβεντικο".......
εγω δεν εχω εμπλοκη στην δικη σου για τον πιου λεωΓια τη δικη μου ή του μιαου μιαου?
Να, που συμφωνούμε λοιπόν!
Συμφωνώ με.τη διαφωνία σου αν και δεν ξέρω με τι διαφωνείς.