Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
xai
με προσοχη μονο ... γιατι αν δε πας απο πεσιμο , ξερεις απο τι θα πας, ετσι?
Λες να δώσω στο βρωμομουνο βδομάδα προσαρμογής η να ξεκινήσω να την τραμπούκιζω άσχημα; Νομιζω το χει ανάγκη πολυ
Η μακαρίτισσα η προμάμμη μου πήγε και από τα δύο.
Την έπιασε χέσιμο και προσπαθώντας να τρέξει στο μέρος, τα πάτησε, γλύστρησε και έπεσε.
Στην γυμνη μου θεα κανεις δεν ειναι προσεχτικός
Να με συγχωρείτε, αλλά τώρα έχω σοβαρή δουλειά. Πάω ναχέσωαφοδεύσω. Με εσάς θα ασχοληθώ αργότερα...
Πιάνει για πεσιμο όμως ή για χέσιμο?
Λες να δώσω στο βρωμομουνο βδομάδα προσαρμογής η να ξεκινήσω να την τραμπούκιζω άσχημα; Νομιζω το χει ανάγκη πολυ
αυτη η ψωνισμενη εγωκεντρικοτητα μερικων που νομιζουν οτι εχουν το μουνι στο κουτελο,ειναι για πολλα γελια
προσεχε κοπελια μην σου μπει κανενα δωδεκαποντο στον κωλο κ τρεχεις σαν τον τζανετακο οταν ετρωγε καρπαζιες απο τον κωστανταρα
Πεσατε στην περιπτωση αγαπητε, ειναι μελανος ο προτερος βιος της συγκεκριμενης γυνης (το γυνη σε αυτακια).
για καντε μου το λιγο νιανια για τεντωσω τα οτα μου γιατι δεν σας καταλαβα
μηπως ενοειται οτι ειναι τρανς φορμενς?
σιγα πια με τη φαντασια...
σιγα μην ειναι και ο οπτιμους πραιμ
καπου εχω κατι τετοια στο παταρι..
για καντε μου το λιγο νιανια για τεντωσω τα οτα μου γιατι δεν σας καταλαβα
μηπως ενοειται οτι ειναι τρανς φορμενς?
τυπε κρατα μικρο καλαθι εδω μεσα μην τυχον την δεις στο σκυπε κ δεις κανεναν μουστακαλη τριχωτο λαικατζη με σετ δερματινα κ με δερματινο καπελο με στραςΕ οχι, δε νομιζω δα, αν και ποτε δεν ξερεις, αλλα σιγουρα μιλαμε για μεγαλη Ελεεινηδα, στο λεξικο διπλα στη λεξη Ελλεεινηδα εχει τη φωτογραφια της. Για πολλα
μιου νιου εσυ τρανς εισαι; εχεις παει με τρανς;τυπε κρατα μικρο καλαθι εδω μεσα μην τυχον την δεις στο σκυπε κ δεις κανεναν μουστακαλη τριχωτο λαικατζη με σετ δερματινα κ με δερματινο καπελο με στρας