brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.060
- Πόντοι
- 2.606
σημασία δεν εχει πόσοι με ψήφισαν σημασία εχει πόσοι μπορούν να πουν οτι το έκανανμπορεις να κανεις κατι πιο τελετουργικο
![]()
σημασία δεν εχει πόσοι με ψήφισαν σημασία εχει πόσοι μπορούν να πουν οτι το έκανανμπορεις να κανεις κατι πιο τελετουργικο
![]()
πιστευω πως ο νο 1 θα βγει απο τα πολιτικα η ποδοσφαιρικα θρεντ
σημασία δεν εχει πόσοι με ψήφισαν σημασία εχει πόσοι μπορούν να πουν οτι το έκαναν![]()
φιλε ο τραμουντανας ειναι παρεξηγημένος μαλακας οι απόψεις του ειναι ακραία διατυπωμένες αλλα εν πολλοίς δίκαιεςεγω δεν σε ψηφισα παντως
ολοι μας εχουμε λιγο τον μαλακα μεσα μας
αλλα δεν μου πηγε η καρδια να σου δοσω την ψηφο μου
υπαρχουν πολυ μεγαλυτεροι μαλακες απο σενα
π.χ ο τραμουντανας
ποιο μαλακας κ κοκοβιος παιθενεις
![]()
φιλε ο τραμουντανας ειναι παρεξηγημένος μαλακας οι απόψεις του ειναι ακραίες ίνα διατυπωμένες αλλα εν πολλοίς δίκαιες
στη ν προσωπική του ζωή μπορεί να ειναι δεν τον ξερω σαν νικ όμως οχιτυπε μου ο τυπος δεν υπαρχει ειναι ο μεγιστος μαλακας
τα λεει τσεκουρατα ο τραμουφιλε ο τραμουντανας ειναι παρεξηγημένος μαλακας οι απόψεις του ειναι ακραία διατυπωμένες αλλα εν πολλοίς δίκαιες
αλλα γαμαει μπάζατα λεει τσεκουρατα ο τραμου![]()
σημασία δεν εχει πόσοι με ψήφισαν σημασία εχει πόσοι μπορούν να πουν οτι το έκαναν![]()
στη ν προσωπική του ζωή μπορεί να ειναι δεν τον ξερω σαν νικ όμως οχι
Τυπε ασχετο με τον τραμου,αλλα να ξερεις κατα κανονα παντα 2-3 ειναι οι δικαιοι και ολοι οι υπολοιποι μαλακεςεγω τον κρινω απο αυτα που γραφει εδω μεσα
φενεται αντιλαμβανομαστε διαφορετικα τον μεγιστο μαλακα
επισης πιστευω οχι οτι μονο ειναι τιτανοτεραστιος μαλακας
προσπαθει να το αποδικνυει καθε φορα
παρατηρησε τον ....σε ολα τα νηματα τσακωνεται
πως γινεται να ειναι αυτος δικαιος κ ολλοι οι υπολειποι να ειναι μαλακες???
σέβομαι την γνωμη σου αλλα επέτρεψε μου να σου πω οτι το να τα λες τα πράγματα με το όνομα τους εχει κόστος και δεν γίνεσαι αρεστός απο την πλειονότηταεγω τον κρινω απο αυτα που γραφει εδω μεσα
φενεται αντιλαμβανομαστε διαφορετικα τον μεγιστο μαλακα
επισης πιστευω οχι οτι μονο ειναι τιτανοτεραστιος μαλακας
προσπαθει να το αποδικνυει καθε φορα
παρατηρησε τον ....σε ολα τα νηματα τσακωνεται
πως γινεται να ειναι αυτος δικαιος κ ολλοι οι υπολειποι να ειναι μαλακες???
για μένα το 80% των ανθρώπων που κυκλοφορούν έξω ειναι σφόδρα μαλακες ελπιζω να μην ειμαι μεςα σ αυτούςΤυπε ασχετο με τον τραμου,αλλα να ξερεις κατα κανονα παντα 2-3 ειναι οι δικαιοι και ολοι οι υπολοιποι μαλακες
σέβομαι την γνωμη σου αλλα επέτρεψε μου να σου πω οτι το να τα λες τα πράγματα με το όνομα τους εχει κόστος και δεν γίνεσαι αρεστός απο την πλειονότητα
σέβομαι την γνωμη σου αλλα επέτρεψε μου να σου πω οτι το να τα λες τα πράγματα με το όνομα τους εχει κόστος και δεν γίνεσαι αρεστός απο την πλειονότητα
Τυπε ασχετο με τον τραμου,αλλα να ξερεις κατα κανονα παντα 2-3 ειναι οι δικαιοι και ολοι οι υπολοιποι μαλακες
Κανω μια εξαιρεση για να γραψω στο θρεντ αυτο, και να πω οτι συμφωνω απολυτα
Οι πιο πολλοι που την λενε στον Τραμουντανα δεν ειναι αξιοι ουτε το αυτοκινητο του να πλυνουν.
εγω παντως ειμαι αρκετά ικανός να κάψω το δικό σουΚανω μια εξαιρεση για να γραψω στο θρεντ αυτο, και να πω οτι συμφωνω απολυτα
Οι πιο πολλοι που την λενε στον Τραμουντανα δεν ειναι αξιοι ουτε το αυτοκινητο του να πλυνουν.
Κανω μια εξαιρεση για να γραψω στο θρεντ αυτο, και να πω οτι συμφωνω απολυτα