Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.959
- Πόντοι
- 1.406
Ο κ. Μαμάκης 0014 ξαναχτυπά.
Μέντιο όσο και να τρίβεσαι δε σε γαμάω
Αν είναι να γαμαει βρωμόπουστες σαν και του λόγου σου, καλύτερα να το έχω μόνο για κατούρηματο πουλακι σου τυπε μου,το εχεις κ να κατουρας
παρτα αλιως γκουσγκουνη του πεοθηλασμου
Αν είναι να γαμαει βρωμόπουστες σαν και του λόγου σου, καλύτερα να το έχω μόνο για κατούρημα
Μιάουυυυ
Αν το κανει κανεις αυτο σιγουρα δειχνει οτι εχει διαταραγμενη προσωπικοτητα οπως εχω διαπιστωσει σε διαφορους.Τωρα αν υποκρυπτει και αλλα θεματα δε μπορω να το πω.Παντως σε ενα ντοκιμαντερ που εβλεπα για την ανοδο του Χιτλερ στην εξουσια,ο αρχηγος των ταγματων εφοδου και επικριτης των επιλογων του απο ενα σημειο και μετα,το επαιζε πολυ αυστηρος και πολυ αντρας και μετα πηγαινε σε πολυτελη ξενοδοχεια με τους συνοδους του οπου κανανε ανωμαλιες.Εκει τον βρηκαν και τον καθαρισαν μετα απο συντονισμενη επιχειρηση με εντολη του Χιτλερ που δεν ηθελε αμφισβητιες της εξουσιας του.Η μονομανία να παρουσιάζει κανείς εαυτόν ως υπεράρρενα και να μέμφεται σχεδόν άπαντες τους υπολοίπους ως ομοφυλόφιλους, στην ουσία είναι μια μορφή ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής από την οποία κατατρίχονται οι κρυφοκίναιδοι καταδακτυλιζόμενοι γονοπότες.
Η μονομανία να παρουσιάζει κανείς εαυτόν ως υπεράρρενα και να μέμφεται σχεδόν άπαντες τους υπολοίπους ως ομοφυλόφιλους, στην ουσία είναι μια μορφή ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής από την οποία κατατρίχονται οι κρυφοκίναιδοι καταδακτυλιζόμενοι γονοπότες.
φιλη μου κολγκερλ μου ειπε οτι ο νικ τριβε οτι γουσταρει δαχτυλακι απο πριμα ειδαλως δεν τελιωνει
Απευθύνεστε σε καποιον συγκεκριμένα ή μπορει να ειναι πανω απο ενα nickname αυτο που περιγράφετε;