life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Λιλακι καλως ηρθες στη παρεα μας.
ΔΕΝ ειμαι ο Αλεξανδρος.
Καλησπερα παιδακια.
Λιλακι καλως ηρθες στη παρεα μας.
ΔΕΝ ειμαι ο Αλεξανδρος.
Καλησπερα παιδακια.
σευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα...πολυ ευγενικο εκ μερους σου και εισαι και ο μοναδικος!!!!Λιλακι καλως ηρθες στη παρεα μας.
ΔΕΝ ειμαι ο Αλεξανδρος.
Καλησπερα παιδακια.
Mια απο τις αρετές μου (λόγω ηλικίας βεβαίως βεβαίως)είναι η υπομονή.διο πως το κόβεις το καινούριο το γκομενετο θα αντέξει στο σκληρό μπουλινγκ της μύησης ;
Ολοι καλα παιδια ειναι εδω μεσα. Θεσσαλονικια αν καταλαβα καλα;σευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα...πολυ ευγενικο εκ μερους σου και εισαι και ο μοναδικος!!!!
μολις καποιοι με εδωσαν την εντυπωση οτι ειμαι σε λαθος μερος...!!!
εδω δεν καλωσορίζουμε τα καινούργια νικ εδω μονο συνοδεύουμε στην τελευταία διαδικτυακή τους κατοικία τα παλιάσευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα...πολυ ευγενικο εκ μερους σου και εισαι και ο μοναδικος!!!!
Ευτυχωs που παιρνειs το μεροs μαs γιατι θα μαs θαψουν εδω μεσαΟλοι καλα παιδια ειναι εδω μεσα. Θεσσαλονικια αν καταλαβα καλα;
ολοι ειμαστε πολυ καλα παιδια....τα κακα ειναι εξω απο το διαδικτυο!!!Ολοι καλα παιδια ειναι εδω μεσα. Θεσσαλονικια αν καταλαβα καλα;
σευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα...πολυ ευγενικο εκ μερους σου και εισαι και ο μοναδικος!!!!
Και κυριως παιδιαολοι ειμαστε πολυ καλα παιδια....τα κακα ειναι εξω απο το διαδικτυο!!!
τωρα ειμαι Αθηνα!!!
αν βεβαιως ειναι εφικτο, θα ηθελα να σε συνοδευσω στη τελευταια ιντερνετικη παντα κατοικια!!!εδω δεν καλωσορίζουμε τα καινούργια νικ εδω μονο συνοδεύουμε στην τελευταία διαδικτυακή τους κατοικία τα παλιά
ολοι ειμαστε πολυ καλα παιδια....τα κακα ειναι εξω απο το διαδικτυο!!!
τωρα ειμαι Αθηνα!!!
τυπε λες να εποφθαλμιά τον κωλο μου ;γκεης ?
βουλωμένο γράμμα διαβάζεις τυπεKαι η ρετσινα σε περιοδο απουσιας της ερης δεν ειχε εμφανιστει???
Kι οποιοs πει το αντιθετο να του κοπει ο συμπλεκτηs του παλιοκεραταΚαι κυριως παιδια
ε ας μη το χαλαμε....!!! καλα παιζαμε μεχρι τωρα!!τυπε λες να εποφθαλμιά τον κωλο μου ;
ειμαι και εγω μακιαβελικος τυπος γι'αυτοβουλωμένο γράμμα διαβάζεις τυπε
πες μας λίγα ψέμματα για σένα να γνωριστούμεε ας μη το χαλαμε....!!! καλα παιζαμε μεχρι τωρα!!
Kαι η ρετσινα σε περιοδο απουσιας της ερης δεν ειχε εμφανιστει???
τι να πω ....αφου ολα τα ξερεις και τα καταλαβαινεις!!!πες μας λίγα ψέμματα για σένα να γνωριστούμε