Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
θα το αφησε απληρωτο και της κοψανε το ιντερνετ πιστευω εγω τυπε :SΚαλησπερα στην παρεαΣταματησε να γραφει η εριναλ απο τι βλεπω.
θα το αφησε απληρωτο και της κοψανε το ιντερνετ πιστευω εγω τυπε :S
χαχα αυτα παλια τυπε...τωρα εχει ολη η γειτονια ιντερνετ!θα το αφησε απληρωτο και της κοψανε το ιντερνετ πιστευω εγω τυπε :S
παθιασμενο γκωλικον έρωταΛεγε ρε.. τι της εκανες![]()
![]()
χαχα καλα της εκανεςπαθιασμενο γκωλικον έρωτα![]()
παθιασμενο γκωλικον έρωτα![]()
θα το αφησε απληρωτο και της κοψανε το ιντερνετ πιστευω εγω τυπε :S
Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε γαμήλιο ταξίδι. Επίτηδες διαδώσαμε ψευδη περί χωρισμού μας, για να αποφύγουμε τα έξοδα της δεξίωσης, στην οποία θα προσερχοσαστε έστω και χωρίς να προσκληθείτε. Τζαμπατζήδες!!!
Σεις χασατε τα δωρα μας....![]()
![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε γαμήλιο ταξίδι. Επίτηδες διαδώσαμε ψευδη περί χωρισμού μας, για να αποφύγουμε τα έξοδα της δεξίωσης, στην οποία θα προσερχοσαστε έστω και χωρίς να προσκληθείτε. Τζαμπατζήδες!!!
Ναι. Μια καράφα και έξι ποτήρια κρασιού, αγορασμένα από την πανήγυρη του Αγίου Μάμα...
Απαραδεκτον. Τι θα το κανω τωρα το καινουριο σμοκιν που εραψα δια τη περιπτωση;Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε γαμήλιο ταξίδι. Επίτηδες διαδώσαμε ψευδη περί χωρισμού μας, για να αποφύγουμε τα έξοδα της δεξίωσης, στην οποία θα προσερχοσαστε έστω και χωρίς να προσκληθείτε. Τζαμπατζήδες!!!
Τι να πει κανειs...............Ασε που θα πρεπει να επιστρεψω το δωρο που αγορασαΑπαραδεκτον. Τι θα το κανω τωρα το καινουριο σμοκιν που εραψα δια τη περιπτωση;![]()