eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ευτυχώς γιατί δεν είχα πάρει τίποτα...
τα δώρα θα δοθούν στο σπίτι του ηθοποιοιυ γιατι ο Αγιος με παραμύθιασε με γάμους ενώ είχε σκοπό το στρίβειν δια του αρραβώνος και ττον εορτασμό της εργενικης ζωής του με την Ιζαμπέλαευτυχώς γιατί δεν είχα πάρει τίποτα...
τα δώρα θα δοθούν στο σπίτι του ηθοποιοιυ γιατι ο Αγιος με παραμύθιασε με γάμους ενώ είχε σκοπό το στρίβειν δια του αρραβώνος και ττον εορτασμό της εργενικης ζωής του με την Ιζαμπέλα
Δεν το ζητας . Εγω μάλιστα σκέφτομαι κάθε εξι μηνες να κάνω γάμο να παίρνω δώρα και να ακυρωνω το γαμο . Θα κάμω περιουσιαόταν πας δώρο σε έναν γάμο και το ζευγάρι χωρίσει αργότερα μετά μπορείς να το ζητήσεις πίσω (το δώρο)?
ιδιαίτερα αν ήταν ένα πανάκριβο σερβίτσιο των ... 30€?
ξέρω κάποιον που ήθελε να το ζητήσει πίσω...
Δεν το ζητας . Εγω μάλιστα σκέφτομαι κάθε εξι μηνες να κάνω γάμο να παίρνω δώρα και να ακυρωνω το γαμο . Θα κάμω περιουσια
Δεν το ζητας . Εγω μάλιστα σκέφτομαι κάθε εξι μηνες να κάνω γάμο να παίρνω δώρα και να ακυρωνω το γαμο . Θα κάμω περιουσια
σοβαρά τώρα ρωτάς;
Μετάχειρο όμως.
τα δώρα θα δοθούν στο σπίτι του ηθοποιοιυ γιατι ο Αγιος με παραμύθιασε με γάμους ενώ είχε σκοπό το στρίβειν δια του αρραβώνος και ττον εορτασμό της εργενικης ζωής του με την Ιζαμπέλα
ναι τώρα τα πρόσεξα
Όσο και τα γατιά που βάζει ως avatar.