Fire and ice (κινεζικο αλα κρεμπιε)
Υλικα για 2 ατομα.
1/2 λιτρο νερο
2 φακελακια τσαι
1 λιστεριν 250 γρ.
1 κινεζικο καυλι, η αν δεν υπαρχει κινεζικο, 1 καυλι μικροτσουτσουνου παπουλη (το ιδιο ειναι)
για καλυτερο ντιπ θροατ.
Εκτελεση
Βραζουμε το νερο με τα 2 φακελακια τσαι
Κανουμε πλυσεις το στομα μας με λιστεριν ωστε να το αισθανθουμε να παγωνει.
Κανουμε πεολειχια ντιπ θροατ χωρις χερια στο καυλι για 30 δευτερα.
Κανουμε πλυσεις στο στομα με καυτο τσαι ωστε να ζεσταθει η στοματικη κυλοτητα οσο γινεται περισσοτερο.
Κανουμε πεολειχια ντιπ θροατ παλι χωρις χερια για 30 δευτερα.
Επαναλαμβανουμε εναλλαξ τη πεολειχια ποτε με λιστεριν και ποτε με ζεστο τσαι μεχρι να εχουμε το επιθυμητο
αποτελεσμα δηλ. ενα κρεμπιε αλλα τσαινεζ το οποιο δεν σερβιρεται αλλα καταπινεται αμεσως στραγγιζοντας μεχρι
την τελευταια σταγονα κοιταζοντας στα ματια τον μικροτσουτσουνο παπουλη.
Ιδανικο γευμα για νεονυμφες με μεγαλη διατροφικη αξια και χαμηλα λιπαρα.
Καλημερα παιδακια και καλη σας ορεξη.