Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πάλι παντρεύεσαι ρε; Δεν έχεις αφήσει αρσενικό για αρσενικό στο νήμα, γερόντια άντρες και τους βάζεις να πιρφορίζουν σ' αυτή την ηλικία, ντροπή, να ξέρεις μόνο εγώ δε θα σου κάτσω.

Καλά ο άλλος το 'χει χάσει λόγω άνοιας, πόθος σου λέει, θα ήταν αχώριστοι λέει, αν συναντιόνταν. :headbang: :headbang: :headbang:

ραγδαίες εξελίξεις απ' ότι βλέπω. :orchestra:
επιτέλους η Έρη τα κατάφερε! :rockon: :rockon: :rockon:
βίον ανθόσπαρτον στο ζεύγος και καλούς απογόνους!!

Καλημέρα γέροντες!
Το νήμα είχε πληροφορήσει σε ανύποπτο χρόνο περί της κατάντιας του κ. The Saint!  ως αρχιπιρφόρου.
Μην εκπλήσσεσθε.
Τώρα εκτός από την παραληρηματικό λόγο του εξαιτίας της άνοιας θα έχουμε και τα σαλιαρίσματά του εξαιτίας του έρωτά του ...  :vomit:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ερι με παιρνουνε φανταρο με θυμηθηκαν μετα απο 50 χρονια οτι δεν υπηρετησα και μου εστειλαν χαρτι λεει να παω στην τριπολη στην 124ΠΒΕ στις 9 νοεμβριου!!!!!!  αντε να βρω τωρα το χαρτι που με εβγαλαν Ι5 λογο πριαπισμου να καταλαβεις οτι δεν ειχαν ξαναδει τοσο μεγαλο παπαρι που θεωρησαν οτι εχω πριαπισμο!!!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.086
Πόντοι
2.606
λουτσε θα θελες να γινουμε αχωριστοι?  :tooth:  :effemine:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ερι με παιρνουνε φανταρο με θυμηθηκαν μετα απο 50 χρονια οτι δεν υπηρετησα και μου εστειλαν χαρτι λεει να παω στην τριπολη στην 124ΠΒΕ στις 9 νοεμβριου!!!!!!  αντε να βρω τωρα το χαρτι που με εβγαλαν Ι5 λογο πριαπισμου να καταλαβεις οτι δεν ειχαν ξαναδει τοσο μεγαλο παπαρι που θεωρησαν οτι εχω πριαπισμο!!!!!
θα ερθω με ενορκη λαρυ να το επιβεβαιωσω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ερι με παιρνουνε φανταρο με θυμηθηκαν μετα απο 50 χρονια οτι δεν υπηρετησα και μου εστειλαν χαρτι λεει να παω στην τριπολη στην 124ΠΒΕ στις 9 νοεμβριου!!!!!!  αντε να βρω τωρα το χαρτι που με εβγαλαν Ι5 λογο πριαπισμου να καταλαβεις οτι δεν ειχαν ξαναδει τοσο μεγαλο παπαρι που θεωρησαν οτι εχω πριαπισμο!!!!!

εσύ είσαι  ..ονέος που παρηγορείσαμε ..ολοι ,  :headbang:

να πάς και να πείξεις  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εγω πανδως ακομα δεν παντρευτηκα αν ενδιαφερεται ο κοστακις να το συζητησουμε  :grin:

Το ενδιαφέρον του Αγίου για το πρόσωπό σας αποτρέπει κάθε άλλο ενδιαφερόμενο ...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
παντως ερι πρεπει να παραδεχθεις κατι οτι εχει γινει ιεροδουλος του ιντερνετ απο το πρωι που μπαινεις ολο καβλια σου στελνουν ολοι θελουν και νοερα σε γαμουνε βγαζουν τα αποθημενα τους πανω σου !!!!!!  
στην κανονικη σου ζωη αυτο εχει αντικτυπο δηλαδη εχεις κορεσμο πουτσας και αντριλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom