blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Σε σπρωχνω στον Αγιο για να ερθει η ωρα να σε γνωρισω και να δεις για τι λεβεντη μιλαμε![]()
![]()
![]()
Και αν κολλήσει στον Άγιο;
Σε σπρωχνω στον Αγιο για να ερθει η ωρα να σε γνωρισω και να δεις για τι λεβεντη μιλαμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλόν.
Το "τουσέ¨αυτή την φορά κατοχυτώνεται σε εσάς.![]()
Ο Αγιος θα πεθανει...Και αν κολλήσει στον Άγιο;
νικ αν δεν ερθει να με ζητησει και κοτρωνες και τετοια με κανα αρκουδακι θα μεινω στα σιγουρα του βλαχαντερ ειμαι περα ως περα ελλεινιδα οχι μαλακιες . που ειναι ο δευκα;είμαι σε φόρμα σήμερα
η χαρά ανείπωτη που παντρεύονται 2 καλοί φίλοι
Ο Αγιος θα πεθανει...
Ποιος θα παρηγορησει την χηρα;
θα σε περιμενω αιωνια κοριτσαρα μουνικ αν δεν ερθει να με ζητησει και κοτρωνες και τετοια με κανα αρκουδακι θα μεινω στα σιγουρα του βλαχαντερ ειμαι περα ως περα ελλεινιδα οχι μαλακιες . που ειναι ο δευκα;
νικ αν δεν ερθει να με ζητησει και κοτρωνες και τετοια με κανα αρκουδακι θα μεινω στα σιγουρα του βλαχαντερ ειμαι περα ως περα ελλεινιδα οχι μαλακιες . που ειναι ο δευκα;
νικ αν δεν ερθει να με ζητησει και κοτρωνες και τετοια με κανα αρκουδακι θα μεινω στα σιγουρα του βλαχαντερ ειμαι περα ως περα ελλεινιδα οχι μαλακιες . που ειναι ο δευκα;
Πάει αυτός...
Θα έπαθε καμιά ανακοπή διαβάζοντας για τον γάμο...
θα σε περιμενω αιωνια κοριτσαρα μου![]()
![]()
![]()
εδώ είναι που πετάω κανα δύο τρία πουτανάκια που γάμησες για να ζηλέψει?![]()
![]()
(Troll mode:Off) Επειδή είμαστε και οι δυο μας "ιδιαίτεροι" ως χαρακτήρες, μεσοβέζικες καταστάσεις δεν χωρούν. Πιστεύω δε, ότι αν μας δινόταν η ευκαιρία να συναντηθούμε, ή θα γινόμασταν αχώριστοι, ή θα σκοτωνόμασταν.
Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.
Ο αγιος γενικα αντιπαθει πολύ λιγα πραγματα...
Ισως λιγοτερα κ από μενα.
Απλα καπου βρισκει ενδιαφερον και καπου όχι. Και εσυ δεν εισαι από τα νικ που περνουν απαρατήρητα ;)
Θα μου πεις τι λεω εδω μεχρι χθες ο αγιος ελεγε δεν μπαινω αναμεσα σε εσενα και τον φιλο μου και σημερα σε ξεχασε![]()