Επισκέπτης
καλα το πηγα όμως ε;Τουλαχιστον ελπιζω να σταματησει το πιρφορισμα μετα την αποκαλυψη
ΥΓ Πω πω τι ελλεϊνος ιπποτης ηταν αυτοςΕδω στο σαιτ μονο τον Ippotis69 γουσταρουμε
![]()
καλα το πηγα όμως ε;Τουλαχιστον ελπιζω να σταματησει το πιρφορισμα μετα την αποκαλυψη
ΥΓ Πω πω τι ελλεϊνος ιπποτης ηταν αυτοςΕδω στο σαιτ μονο τον Ippotis69 γουσταρουμε
![]()
Και τι θα μεινουμε με σταυρωμενα τα χερια..δεν είναι τόσο απλό...
κ εγω το ελπιζω αλλα δεν γαμιεται κιολαςθα δείξει...
ελπίζω να μην συμβεί.
Και τι θα μεινουμε με σταυρωμενα τα χερια..![]()
με σταυρωμένα τα χερια να μεινετε για να πιασεις τα 600 ποστ!!Και τι θα μεινουμε με σταυρωμενα τα χερια..![]()
με σταυρωμένα τα χερια να μεινετε για να πιασεις τα 600 ποστ!!![]()
φιλε μπορει να ειμαι νεος...αλλα αυτο το διαστημα εχω παει σε συναντση μελων! και εχω βγει αρκετες φορες με καποια μελη της θεσσαλονικης... και ξερω αρκετα.... οποτε μην με υποτιματαιμε σταυρωμένα τα χερια να μεινετε για να πιασεις τα 600 ποστ!!![]()
με σταυρωμένα τα χερια να μεινετε για να πιασεις τα 600 ποστ!!![]()
και εγω ξερω περιπου το μισο σαιτ...φιλε μπορει να ειμαι νεος...αλλα αυτο το διαστημα εχω παει σε συναντση μελων! και εχω βγει αρκετες φορες με καποια μελη της θεσσαλονικης... και ξερω αρκετα.... οποτε μην με υποτιμαται![]()
![]()
θελω να πω για τα περιπου 100 μπαν που εφαγα και οι "δεξιοι" δεν ειπαν κουβεντα ;)Θελεις να πεις γιατι το μπαν;;
παιδια μου ηρθε μια φλασια!
Βαρεθηκα να παιζω κρυφτουλι... Αυτος είμαι!! Οποιος γουσταρει ας με μπαναρει και χωρις λογο αν ειναι...
Αν από αυριο συνεχισουμε να τα λεμε θα τα λετε με τον κθουλου και όχι με τον βλαχαντερ... Βεβαια για το νημα ο κθουλου θα είναι ο πιρφορος σας χωρις καμια αλλαγη!
Τυπε δεν γνωριζω ομως τι εχεις κανει...εγω εδω μεσα προσπαθω να ειμαι ενταξει και να μην ξεφευγω...το οτι σε ειπα οτι εχω γνωρισει ατομα εξω δεν στο ειπα για να το παιξω καποιος αλλα για να καταλαβεις οτι γνωριζω αρκετα περισσοτερα για το σαιτ απο σο νομιζεται ;)και εγω ξερω περιπου το μισο σαιτ...
Και τι να λεει;;;
Στα @@ τους με γραψανε... Μονο ανθρωποι που δεν με ηξεραν ειπαν την κουβεντα τους :S
θελω να πω για τα περιπου 100 μπαν που εφαγα και οι "δεξιοι" δεν ειπαν κουβεντα ;)
αδερφε να περασεις καλα και το νικ σου να ζησει χιλια χρονια...Τυπε δεν γνωριζω ομως τι εχεις κανει...εγω εδω μεσα προσπαθω να ειμαι ενταξει και να μην ξεφευγω...το οτι σε ειπα οτι εχω γνωρισει ατομα εξω δεν στο ειπα για να το παιξω καποιος αλλα για να καταλαβεις οτι γνωριζω αρκετα περισσοτερα για το σαιτ απο σο νομιζεται ;)
αδερφε να περασεις καλα και το νικ σου να ζησει χιλια χρονια...
Απλα να ξερεις ότι εισαι ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!! ;)
Και που εισαι ακομα φιλε...Κοιτα, εδω μεσα κανουμε το χαβαλε μας, σε θεματα οπως πολιτικη και αθλητισμος λογικα αναβουν τα αιματα παραπανω..... Απο κει και περα ειδικα οταν μπαινουν οικογενειες και Τα Θεια, ξεφευγουμε παρα πολυ.
Αλλα προσφατα συνειδητοποιησα οτι πρεπει να προσεχεις τους "φιλους" σου και τις "παρεες" εδω μεσα.
Μπαα φιλε λαθος κανεις, δεν ξερω τι γινεται αλλου...αλλα εδω πανω ειμαστε σαν μια παρεα και την τσαρκα μας θα κανουμε, και με καποιους θα βγουμε παρα εξω...και σιγουρα καποιοι δεν θα ταιριαξουμε σαν χαρακτηρες.. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μαλωσουμε κι ολας.αδερφε να περασεις καλα και το νικ σου να ζησει χιλια χρονια...
Απλα να ξερεις ότι εισαι ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!! ;)
γιατι το ομαδικα περιλαμβανει ένα μπαν την ημερα... και όχι ένα μιουτ για μια εβδομαδαΓιατι θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο;;;; Ελεος.
Γιατι θα πρεπει να εχεις "παρεα" για να "αμυνεσαι" οταν τρως επιθεση ομαδικα;;;;
καλα...Μπαα φιλε λαθος κανεις, δεν ξερω τι γινεται αλλου...αλλα εδω πανω ειμαστε σαν μια παρεα και την τσαρκα μας θα κανουμε, και με καποιους θα βγουμε παρα εξω...και σιγουρα καποιοι δεν θα ταιριαξουμε σαν χαρακτηρες.. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μαλωσουμε κι ολας.
Το εδω ειμαστε ειναι σχετικο φιλε..Εγω ειμαι 30αρις και εχω σχεση αυτο το διαστημα, δεν ξερω αν τελικα καταληξει σε συγκατοικιση (ειμαστε λιγο σφιχτα λογο οικονομικον)καλα...
Εδώ θα ειμαστε;)