Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
με σταυρωμένα τα χερια να μεινετε για να πιασεις τα 600 ποστ!!  :grin:
φιλε μπορει να ειμαι νεος...αλλα αυτο το διαστημα εχω παει σε συναντση μελων! και εχω βγει αρκετες φορες με καποια μελη της θεσσαλονικης... και ξερω αρκετα.... οποτε μην με υποτιμαται  :sunglasses: :grin:

Επισκέπτης
φιλε μπορει να ειμαι νεος...αλλα αυτο το διαστημα εχω παει σε συναντση μελων! και εχω βγει αρκετες φορες με καποια μελη της θεσσαλονικης... και ξερω αρκετα.... οποτε μην με υποτιμαται  :sunglasses: :grin:
και εγω ξερω περιπου το μισο σαιτ...
Και τι να λεει;;;
Στα @@ τους με γραψανε... Μονο ανθρωποι που δεν με ηξεραν ειπαν την κουβεντα τους :S

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
παιδια μου ηρθε μια φλασια!

Βαρεθηκα να παιζω κρυφτουλι... Αυτος είμαι!! Οποιος γουσταρει ας με μπαναρει και χωρις λογο αν ειναι...

Αν από αυριο συνεχισουμε να τα λεμε θα τα λετε με τον κθουλου και όχι με τον βλαχαντερ... Βεβαια για το νημα ο κθουλου θα είναι ο πιρφορος σας χωρις καμια αλλαγη!

κι αλλος εξωγηινος στο νημα   :new_shocked:
και ΤΙ εξωγηινος

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

πω πω και μας το επαιζε βοσκαρουδι

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
και εγω ξερω περιπου το μισο σαιτ...
Και τι να λεει;;;
Στα @@ τους με γραψανε... Μονο ανθρωποι που δεν με ηξεραν ειπαν την κουβεντα τους :S
Τυπε δεν γνωριζω ομως τι εχεις κανει...εγω εδω μεσα προσπαθω να ειμαι ενταξει και να μην ξεφευγω...το οτι σε ειπα οτι εχω γνωρισει ατομα εξω δεν στο ειπα για να το παιξω καποιος αλλα για να καταλαβεις οτι γνωριζω αρκετα περισσοτερα για το σαιτ απο σο νομιζεται  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
θελω να πω για τα περιπου 100 μπαν που εφαγα και οι "δεξιοι" δεν ειπαν κουβεντα ;)

Κοιτα, εδω μεσα κανουμε το χαβαλε μας, σε θεματα οπως πολιτικη και αθλητισμος λογικα αναβουν τα αιματα παραπανω..... Απο κει και περα ειδικα οταν μπαινουν οικογενειες και Τα Θεια, ξεφευγουμε παρα πολυ.

Αλλα προσφατα συνειδητοποιησα οτι πρεπει να προσεχεις τους "φιλους" σου και τις "παρεες" εδω μεσα.

Επισκέπτης
Τυπε δεν γνωριζω ομως τι εχεις κανει...εγω εδω μεσα προσπαθω να ειμαι ενταξει και να μην ξεφευγω...το οτι σε ειπα οτι εχω γνωρισει ατομα εξω δεν στο ειπα για να το παιξω καποιος αλλα για να καταλαβεις οτι γνωριζω αρκετα περισσοτερα για το σαιτ απο σο νομιζεται  ;)
αδερφε να περασεις καλα και το νικ σου να ζησει χιλια χρονια...
Απλα να ξερεις ότι εισαι ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!! ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Γιατι θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο;;;; Ελεος.

Γιατι θα πρεπει να εχεις "παρεα" για να "αμυνεσαι" οταν τρως επιθεση ομαδικα;;;;

Επισκέπτης
Κοιτα, εδω μεσα κανουμε το χαβαλε μας, σε θεματα οπως πολιτικη και αθλητισμος λογικα αναβουν τα αιματα παραπανω..... Απο κει και περα ειδικα οταν μπαινουν οικογενειες και Τα Θεια, ξεφευγουμε παρα πολυ.

Αλλα προσφατα συνειδητοποιησα οτι πρεπει να προσεχεις τους "φιλους" σου και τις "παρεες" εδω μεσα.
Και που εισαι ακομα φιλε...
Ασε σου λεω κατι ξερω κ εγω... ;)
Δεν υπαρχουν φιλοι και εχθροι αδερφε... Τον χαβαλέ σου κανε όπως ολοι... Και στο τελος θα με θυμηθείς  :hi:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μπαα φιλε λαθος κανεις, δεν ξερω τι γινεται αλλου...αλλα εδω πανω ειμαστε σαν μια παρεα και την τσαρκα μας θα κανουμε, και με καποιους θα βγουμε παρα εξω...και σιγουρα καποιοι δεν θα ταιριαξουμε σαν χαρακτηρες.. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μαλωσουμε κι ολας.

Επισκέπτης
Γιατι θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο;;;; Ελεος.

Γιατι θα πρεπει να εχεις "παρεα" για να "αμυνεσαι" οταν τρως επιθεση ομαδικα;;;;
γιατι το ομαδικα περιλαμβανει ένα μπαν την ημερα... και όχι ένα μιουτ για μια εβδομαδα :grin:

Επισκέπτης
Μπαα φιλε λαθος κανεις, δεν ξερω τι γινεται αλλου...αλλα εδω πανω ειμαστε σαν μια παρεα και την τσαρκα μας θα κανουμε, και με καποιους θα βγουμε παρα εξω...και σιγουρα καποιοι δεν θα ταιριαξουμε σαν χαρακτηρες.. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μαλωσουμε κι ολας.
καλα...
Εδώ θα ειμαστε :) ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
καλα...
Εδώ θα ειμαστε :) ;)
Το εδω ειμαστε ειναι σχετικο φιλε..Εγω ειμαι 30αρις και εχω σχεση αυτο το διαστημα, δεν ξερω αν τελικα καταληξει σε συγκατοικιση (ειμαστε λιγο σφιχτα λογο οικονομικον) :grin: αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα γραφω σε ενα σαιτ με κυρια θεματολογια τις ιεροδουλες ενω μενω μαζι με κοπελα.  ;) Οποτε σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε, καπως ετσι..  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom