erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Καλώς το σαουλίδιον
Καλώς το σαουλίδιον
θα την χωρισω μαλλον..με τρωει αρκετο χρονο απο την μαλακια...γεια σουκαυλάκιραο παο. Τι κάμει η γκόμενιτσα ; ολα γουδ;![]()
Υπαρχει λυση μαν. Μπορεις να την βαλσαμωσεις και να την εχεις για 3d πορνογραφικο υλικο..θα την χωρισω μαλλον..με τρωει αρκετο χρονο απο την μαλακια...![]()
Την βαρέθηκες..θα την χωρισω μαλλον..με τρωει αρκετο χρονο απο την μαλακια...![]()
Ειχε και γεροντοκορες σαν εμένα και μιλφακια και καυλάκια και κωλόγερους και πιπινοειδη. ΧαμοςΕριναλ στο μαραθωνιο ειχε μιλφακια?![]()
σαν τις μιλφαρες δεν εχει χυστη μουΕριναλ στο μαραθωνιο ειχε μιλφακια?![]()
η για φουσκωτη κουκλα και αν δεν την χρειάζεσαι να την ξεφουσκωνεις και να την βαζεις ντουλαπαΥπαρχει λυση μαν. Μπορεις να την βαλσαμωσεις και να την εχεις για 3d πορνογραφικο υλικο..
True words have never been spokenσαν τις μιλφαρες δεν εχει χυστη μου![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα αν ειναι για πλαστικη κουκλα πρεπει να βαλσαμωσει ολο το γυρω εκτος απο το μουνι γιατι βαλσαμομενο μουνι δε λεειη για φουσκωτη κουκλα και αν δεν την χρειάζεσαι να την ξεφουσκωνεις και να την βαζεις ντουλαπα![]()
![]()
σαν την πρωτη και παντοτινη αγαπη δεν εχειΤην βαρέθηκες..![]()
μεγαλα προβλήματαΝαι αλλα αν ειναι για πλαστικη κουκλα πρεπει να βαλσαμωσει ολο το γυρω εκτος απο το μουνι γιατι βαλσαμομενο μουνι δε λεει
katαλάβαμε .χαμός...Ειχε και γεροντοκορες σαν εμένα και μιλφακια και καυλάκια και κωλόγερους και πιπινοειδη. Χαμος![]()
![]()
σαν την πρωτη και παντοτινη αγαπη δεν εχει![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.usay.gr/content/data/multimedia/images/150/151/palami.jpg[/img[/URL]]
[/quote]σε βλέπω ικανοποιημένο πάντως. με το χιουμορακι με την άνεση σου με τα ολα σου. Αυτό δείχνει οτι κάποια δουλειά έκανε και η γκομενούλα :kissass:
εγω ετρεχα μπας και προφτάσω κανέναν αλλα πουkatαλάβαμε .χαμός...![]()
![]()
.οι κωλόγεροι κυνηγούσαν τις γεροντοκόρες και τα μιλφ,τα καυλάκια τα πιπινοειδή και εσύ έκανες ηρωική ..εγκατάληψη στο πρώτο χαντάκι που βρέθηκε
αφού δεν βρήκες κανένα να σου σφίξει το ...ρακόρ, τί να σου πώ, ασχολήσου με στίβοεγω ετρεχα μπας και προφτάσω κανέναν αλλα πουΕγιναν λεει ρεκορ ..
![]()
Γενικά δεν με θέλουνεαφού δεν βρήκες κανένα να σου σφίξει το ...ρακόρ, τί να σου πώ, ασχολήσου με στίβο,τα ομαδικά δεν σε θέλουνε
![]()
![]()
Γενικά δεν με θέλουνε![]()
Ε τι γιατι δεν τα βλέπεις; δεν βαριέσαι θα υποστώ την μοίρα μου και θα περπατησω το δρόμο της κοινωνικής απομόνωσης και της μοναχικής ζωής. Μονο ο αγιος μου εριξε ενα βλέμμα αλλα καχυποψιάς και ο βλαχανδερ με περιπαιζειγιατί?
Στη χειρωτερη εχεις καβατζα τον κυρ μεδιοΕ τι γιατι δεν τα βλέπεις; δεν βαριέσαι θα υποστώ την μοίρα μου και θα περπατησω το δρόμο της κοινωνικής απομόνωσης και της μοναχικής ζωής. Μονο ο αγιος μου εριξε ενα βλέμμα αλλα καχυποψιάς και ο βλαχανδερ με περιπαιζειΚολλαω και στον μπλιζ ενιοτε που εχει πεντε εξι γκομενες οπως λεει και ο νικ και με γραφει κανονικα και ολοκληρωνεται το παζλ
![]()