Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Υπαρχει λυση μαν. Μπορεις να την βαλσαμωσεις και να την εχεις για 3d πορνογραφικο υλικο..
η για φουσκωτη κουκλα και αν δεν την χρειάζεσαι να την ξεφουσκωνεις και να την βαζεις ντουλαπα  :jerking: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
η για φουσκωτη κουκλα και αν δεν την χρειάζεσαι να την ξεφουσκωνεις και να την βαζεις ντουλαπα  :jerking: :2funny:
Ναι αλλα αν ειναι για πλαστικη κουκλα πρεπει να βαλσαμωσει ολο το γυρω εκτος απο το μουνι γιατι βαλσαμομενο μουνι δε λεει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.345
Πόντοι
5.006
σαν την πρωτη και παντοτινη αγαπη δεν εχει  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
URL]]

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ειχε και γεροντοκορες σαν εμένα και μιλφακια και καυλάκια και κωλόγερους και πιπινοειδη. Χαμος :rockon: :grin:
katαλάβαμε .χαμός... :rolleyes: :2funny: :2funny:.οι κωλόγεροι κυνηγούσαν τις γεροντοκόρες και τα μιλφ,τα καυλάκια τα πιπινοειδή και εσύ έκανες ηρωική ..εγκατάληψη στο πρώτο χαντάκι που βρέθηκε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σαν την πρωτη και παντοτινη αγαπη δεν εχει  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
http://[URL unfurl="true"]www.usay.gr/content/data/multimedia/images/150/151/palami.jpg[/img[/URL]]
[/quote]σε βλέπω ικανοποιημένο πάντως. με το χιουμορακι με την άνεση σου με τα ολα σου. Αυτό δείχνει οτι κάποια δουλειά έκανε και η γκομενούλα :kissass:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
katαλάβαμε .χαμός... :rolleyes: :2funny: :2funny:.οι κωλόγεροι κυνηγούσαν τις γεροντοκόρες και τα μιλφ,τα καυλάκια τα πιπινοειδή και εσύ έκανες ηρωική ..εγκατάληψη στο πρώτο χαντάκι που βρέθηκε
εγω ετρεχα μπας και προφτάσω κανέναν αλλα που  :grin: Εγιναν λεει ρεκορ .. :cool2:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εγω ετρεχα μπας και προφτάσω κανέναν αλλα που  :grin: Εγιναν λεει ρεκορ .. :cool2:
αφού δεν βρήκες κανένα να σου σφίξει το ...ρακόρ, τί να σου πώ, ασχολήσου με στίβο :pipa2: ,τα ομαδικά δεν σε θέλουνε  :rockon: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ε τι γιατι δεν τα βλέπεις; δεν βαριέσαι θα υποστώ την μοίρα μου και θα περπατησω το δρόμο της κοινωνικής απομόνωσης και της μοναχικής ζωής. Μονο ο αγιος μου εριξε ενα βλέμμα αλλα καχυποψιάς και ο βλαχανδερ με περιπαιζει  :grin: Κολλαω και στον μπλιζ ενιοτε που εχει πεντε εξι γκομενες οπως λεει και ο νικ και με γραφει κανονικα και ολοκληρωνεται το παζλ  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ε τι γιατι δεν τα βλέπεις; δεν βαριέσαι θα υποστώ την μοίρα μου και θα περπατησω το δρόμο της κοινωνικής απομόνωσης και της μοναχικής ζωής. Μονο ο αγιος μου εριξε ενα βλέμμα αλλα καχυποψιάς και ο βλαχανδερ με περιπαιζει  :grin: Κολλαω και στον μπλιζ ενιοτε που εχει πεντε εξι γκομενες οπως λεει και ο νικ και με γραφει κανονικα και ολοκληρωνεται το παζλ  :2funny:
Στη χειρωτερη εχεις καβατζα τον κυρ μεδιο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom