Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι μικροτσουτσουνοι είναι έξω από το bourdela :sunglasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί του στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Το μέσο μέλος του μπου έχει εμπειρία σε όλες τις καταστάσεις της ζωής, έχει αιτιολογημένη άποψη για όλα και δεν διανοείται ότι είναι δυνατόν κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα πράγματα από αυτόν.
Το νήμα αυτό δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη του μπου. Απευθύνεται στους λίγους, που ζουν με τα ελαττώματά τους και τις ικανότητές τους.  Αυτούς που δέχονται την διαφορετικότητα στην άποψη, γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα και που ... τους έχει τύχει να πάνε με εργαζόμενη και αυτή να κοιτά το ταβάνι ...
Απευθύνεται σ΄ αυτούς που δεν σαρώνουν γυναίκες στο πέρασμά τους. Σ΄ αυτούς που ξέρουν ότι τα σφάλματα και η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή.
Σ΄ αυτούς που με χιούμορ και αυτοσαρκασμό προσπερνούν τις καταστάσεις, χωρίς εμμονές και κολλήματα.
Θα μας παίξετε;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν εχω συναντήσει ατομα με μειωμένη αίσθηση της πραγματικότητας εδω μεσα.ουτε και φιδεμπορες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Από φιδεμπορες πηξαμε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτο το πραγμα με τους κλωνους ειναι φοβερο.Εγω οταν εκανα τα πρωτα μου βηματα αντιμετοπιστικα ως κλονος.Ειναι κοινονικος αποκλεισμος.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096

Το βραδυ πριν απολυθω απο το στρατο βγηκα μ ενα φιλο μου.
Πηγαμε σ ενα μπαρ που τοτε ηταν στα high  του. Λεγοταν Flu. Πηραμε ενα μπουκαλι ουισκυ, ηπιαμε και καναμε ασεμνες προτασεις στην σερβιτορα που ηταν φοιτητρια αρχιτεκτονικης.
Δεν μας εδειραν λογω της θητειας που τους ειπαμε οτι ειχαμε κανει αλλα μας εδιωξαν ...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω αν ειχα κλωνο θα ηταν μιλφαρα 40αρα με ωραιο κωλο κοντοπουτανο με προσωπαρα και τσιμπουκοχειλα.Επισης θα γουσταρε τις τεκιλες και το ταλισκερ  :cum: :cum:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
Εγω αν ειχα κλωνο θα ηταν μιλφαρα 40αρα με ωραιο κωλο κοντοπουτανο με προσωπαρα και τσιμπουκοχειλα.Επισης θα γουσταρε τις τεκιλες και το ταλισκερ  :cum: :cum:

χαχαχαχαχα...
Καλο θα ηταν να μην ειναι κλωνος αλλα πραγματικοτητα ...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το βραδυ πριν απολυθω απο το στρατο βγηκα μ ενα φιλο μου.
Πηγαμε σ ενα μπαρ που τοτε ηταν στα high   του. Λεγοταν Flu. Πηραμε ενα μπουκαλι ουισκυ, ηπιαμε και καναμε ασεμνες προτασεις στην σερβιτορα που ηταν φοιτητρια αρχιτεκτονικης.
Δεν μας εδειραν λογω της θητειας που τους ειπαμε οτι ειχαμε κανει αλλα μας εδιωξαν ...
Οταν παρω την ταυτοτητα θα κανω και εγω χαμο ακομα δεν οδηγω καλα καλα μετα απο 4-5 ποτα γιατι ποτε δε ξερεις αν θα φωναξει ο τροχαιος τη στρατονομια..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
Οταν παρω την ταυτοτητα θα κανω και εγω χαμο ακομα δεν οδηγω καλα καλα μετα απο 4-5 ποτα γιατι ποτε δε ξερεις αν θα φωναξει ο τροχαιος τη στρατονομια..

Μπορει να σας φωναξει πρωτος ο νεκροθαφτης.
Γι αυτο οχι οδηγημα πιωμενος.
Ταξι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μπορει να σας φωναξει πρωτος ο νεκροθαφτης.
Γι αυτο οχι οδηγημα πιωμενος.
Ταξι.
Ε δεν ειπαμε να μη βλεπουμε και μπροστα μας.Αλλα το οριο ειναι πολυ χαμηλα και αν γραψει το μηχανακι οτι το εχεις περασει δεν εχει σημασια αν το παλευεις το οδηγημα η οχι.ΤΗν τρως την 700αρα εις τον πρωκτον  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom