Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Ερειζερ νομίζω ότι ο βασιλοφρων δεν με συμπαθεί πολύ επειδή τρέχω στον μπειμπι μαραθώνιο
Σε περιμενα στα 21χμ,και με χρονο κιολας.Γκρεμισες την εικονα που ειχα για σενα  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Μανιτάρι χαρίζει δυνατούς οργασμούς στις γυναίκες, μόνο με την οσμή του!
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2015/10/10/dictyophora.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/world/article/516903/deite-to-manitari-pou-harizei-dunatous-orgasmous-stis-gunaikes-mono-me-tin-osmi-tou/[/URL]

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: μπήκα ..έτσι να δώ αν είναι όλοι καλά,αλλά τελικά όλοι έχετε χοντρό πρόβλημα ...είστε θεόμουρλοι :rockon: :headbang: :helpplea: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έτρεξα έφτασα τερμάτισα πέρασα ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ήταν εξαιρετική εμπειρία δεν το περίμενα πήρα μετάλλιακιιι και θα το ξανακάνω με το καλό!
Βασιλοφρων δεν είμαι της αντοχής.. Βάλε με να κανω κοιλιακούς αλλά με τρέξιμο και χρόνους δεν το έχω

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Συγχαρητήρια βρε, πάντα τέτοια.

Έλα την άλλη εβδομάδα στον γύρο της Αθήνα να κάνεις και χρόνο, θα σε κυνηγάμε τρέξουμε μαζί σου εγώ, Μπραμπ, Άγιος, Βλαχάντερος, Νικ και όλα τα υπόλοιπα παππούδια, κεντέρη θα σε κάνουμε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συγχαρητήρια βρε, πάντα τέτοια.

Έλα την άλλη εβδομάδα στον γύρο της Αθήνα να κάνεις και χρόνο, θα σε κυνηγάμε τρέξουμε μαζί σου εγώ, Μπραμπ, Άγιος, Βλαχάντερος, Νικ και όλα τα υπόλοιπα παππούδια, κεντέρη θα σε κάνουμε.
τι έχει ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα μου πεις τα παππούδια θα τα αφήσω στην αφετηρία και θα έχω αυτή τη χαρά αλλά δεν θα αντέξω νομίζω και εγώ..

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεκάρι τρέχω κάθε φορά που πάω για τρέξιμο και είμαι παππούδι και καπνίζω, της πλάκας είναι.

Άλλωστε με τόσο κόσμο που τρέχει δεν είναι ακριβώς τρέξιμο, το είδες σήμερα πως παίζει.  Σε πόση ώρα τα έβγαλες τα πέντε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεκάρι τρέχω κάθε φορά που πάω για τρέξιμο και είμαι παππούδι και καπνίζω, της πλάκας είναι.

Άλλωστε με τόσο κόσμο που τρέχει δεν είναι ακριβώς τρέξιμο, το είδες σήμερα πως παίζει.  Σε πόση ώρα τα έβγαλες τα πέντε;
σε μισή αλλά δέκα δεν θα άντεχα. Είμαι πολύ ικανοποιημενη με τα πέντε μου. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου. Αυτά τα πράγματα θέλουν ρυθμό και να ανεβαινεις σιγά σιγά και σκοπός είναι να περνάς όμορφα όχι να έχεις τραυματισμους και ζορι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το καλό ήταν ότι σταμάτησε η βροχή και ότι είχε πολυκοσμο και ήταν ευχάριστη η διαδρομή μέσα στην πόλη καθόλου βαρετη. Είχα πιάσει και κουβέντα και δυσκολευοσουν να πολύ τρέξεις από τον κόσμο

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μια χαρά είναι το μισάωρο αν είσαι αγύμναστη / δεν τρέχεις συχνά.  Τα δέκα πραγματικά δεν είναι τίποτα, το ρυθμό τον ελέγχεις εσύ, σ' αυτού του τύπου τους αγώνες που έχουν χαρακτήρα γιορτής ο χρόνος είναι αδιάφορος, αξία έχει η συμμετοχή και ο τερματισμός, αν κουραστείς σε κάποιο σημείο το πας γρήγορα περπάτημα μέχρι να πάρεις δυο ανάσες και να συνεχίσεις. Εννοείται για να αποφύγεις τραυματισμό πάντα ζέσταμα πριν τρέξεις.

Στα δεκάρια βλέπεις πολλές μητέρες που το βγάζουν με το καροτσάκι με το μωρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom